Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Nieuw online opleidingsplatform voor architecten

Gerelateerde onderwerpen :

, ,
Nieuw online opleidingsplatform voor architecten

Netwerk Architecten Vlaanderen (NAV) verwelkomt ieder jaar ongeveer 9.000 geïnteresseerde architecten op infoavonden en cursussen. In dit bizarre jaar kan dat niet meer zoals vroeger, maar toch kan iedereen zich volop blijven bijscholen. Vanaf nu zijn alle opleidingen online en on demand beschikbaar.
 
 

 

De lockdown zorgde ook bij NAV voor een digitale ommezwaai. Via het nieuwe online opleidingsplatform elearning.nav.be vind je tal van gratis digitale infosessies over de meest actuele thema’s. Architecten kunnen zich naar goede gewoonte verdiepen in tal van technische en juridische thema’s. Alleen even niet in een aula, maar achter je pc.
 
Naast online infosessies vind je op elearning.nav.be ook inspirerende videorondleidingen. Zo krijgen werf- en architectuurbezoeken een volwaardig digitaal alternatief.
 
Voorts blijft Vitruvius Academy het juiste adres voor diepgravende opleidingen. Ook hier geldt: dezelfde kwaliteit en 100% on demand. Je kijkt op je eigen tempo, waar en wanneer je maar wil.
 
Een greep uit het aanbod:
• Elearning.nav.be – Gratis to the point webcasts
- Architectonisch beton - vriendelijk ontwerpen
- Bouwshift & Ruimtelijk Rendement in Vlaanderen
- Huis Billiet Brugge: Dertien12 meets Huib Hoste rondleiding
• Vitruvius Academy – diepgravende online opleidingen
- Na-isolatie van historisch waardevolle gevels
- Overheidsopdrachten: basiscursus.
 
“In een sector die continu evolueert is bijscholing cruciaal. Als grootste sectororganisatie voor architecten biedt NAV daarom ieder jaar een breed scala aan opleidingen aan. Dat is in 2020 niet anders. Door de onzekerheid rond het coronavirus moesten we echter wel snel een duurzaam, digitaal alternatief vinden voor onze fysieke sessies”, zegt Steven Lannoo, directeur NAV.
 
“We zijn trots op het resultaat en ook onze leden reageren positief. De on demand cursussen zijn even diepgaand als de traditionele sessies en ze zijn interactief. Je hebt steeds de mogelijkheid om vragen te stellen. Alleen het hapje en drankje ontbreken: daarvoor kijken we uit naar 2021!”, besluit Lannoo.
 
 

 

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Ontwerper aangeduid voor sporthal en brandweerkazerne in Anderlecht

Ontwerper aangeduid voor sporthal en brandweerkazerne in Anderlecht

Het Brusselse architectuurkantoor Bogdan & Van Broeck heeft de ontwerpwedstrijd gewonnen voor de brandweerkazerne en een buurtsporthal in Anderlecht. Voor dit project werkt Bogdan & Van Broeck samen met BAS, RCR studiebureau, iVec,[…]

27/11/2020 | ProjectenArchitecten
Royale Belge-gebouw Brussel wordt een hotel

Royale Belge-gebouw Brussel wordt een hotel

MSI realiseert nieuwe Brusselse concertzaal

MSI realiseert nieuwe Brusselse concertzaal

Ruimtelijk uitvoeringsplan Rubenssite Antwerpen goedgekeurd

Ruimtelijk uitvoeringsplan Rubenssite Antwerpen goedgekeurd

Meer artikels