Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Nieuw directieteam bij Vergokan

Nieuw directieteam bij Vergokan

Het kersverse directieteam van Vergokan met vanaf l. Gino Declercq, Jan Bosquet en Eef Tuerlinckx.

Kabelgootspecialist Vergokan uit Oudenaarde heeft sinds 1 februari Gino Declercq als nieuwe managing director. Hij volgt Filip Goris op die na bijna vijf jaar bij Vergokan beslist heeft om een nieuwe uitdaging aan te gaan bij Lamifil.

Gino Declercq is sinds 2015 als operations director verantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering bij Vergokan (deel van Atkore International) en dochterbedrijven Vergo Galva en Vergo Coating. Hij speelde samen met Filip Goris een sleutelrol in het voorbereiden van Vergokan voor de overname door Atkore International in oktober 2018. Daarnaast is hij mee verantwoordelijk voor de ontwikkeling, productie en lancering van Vergokans succesvolle klikbare kabelgoot, de KBSCL Fusion. “Ik kijk er enorm naar uit om de ambitie van Atkore, namelijk verder internationaal te groeien, waar te maken en ervoor te zorgen dat Vergokan een gezond en aantrekkelijk bedrijf blijft voor zijn werknemers”, aldus Gino Declercq.

Sinds 4 november 2019 is Jan Bosquet aan de slag bij Vergokan als commercial director Europe. Hij bouwde een uitgebreide managementervaring op bij o.a. Bosch Thermotechnology en Eaton. Hij zal, samen met het team, de marktleiderspositie in België, Luxemburg en Hongarije verstevigen, de bestaande verkoopkanalen in Europa uitbreiden en de marktevoluties van dichtbij volgen.

Eef Tuerlinckx vervolledigt het managementteam van Vergokan sinds 14 november 2019 als finance director. Zij heeft ruim 15 jaar ervaring als Finance en HR Director. Zo was ze tien jaar actief bij de Ierse bouwmaterialengroep CRH als Finance, HR en IT Director.  Het is Eefs ambitie om Vergokan verder te laten groeien op een financieel gezonde manier.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Quentin de Hemptinne naar Arcadis Belgium

Quentin de Hemptinne naar Arcadis Belgium

Quentin de Hemptinne (foto) is sinds 1 maart account leader voor Wallonië bij ontwerp- en consultancybureau Arcadis. Als industrieel ingenieur bouwkunde startte Quentin zijn loopbaan bij het Vlaamse Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) in[…]

10/04/2021 | ArcadisAWV
Gentse ondernemer ontwikkelt unieke datatool voor vastgoedsector

Gentse ondernemer ontwikkelt unieke datatool voor vastgoedsector

DUCO steunt De Rozenkrans met computers

DUCO steunt De Rozenkrans met computers

Festivalbouwer maakt nu unieke themaruimtes

Festivalbouwer maakt nu unieke themaruimtes

Meer artikels