Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Negen kandidaten voor drie Matexpo Awards

Gerelateerde onderwerpen :

, ,
Negen kandidaten voor drie Matexpo Awards

Matexpo heeft de genomineerden bekendgemaakt voor de zevende editie van de Matexpo Awards. Er werden 30 dossiers ingediend voor de Innovation Award, 20 voor de Green Award en 15 voor de nieuwe Safety Award. De jury koos drie genomineerden per categorie. 
Voor de Innovation Award zijn de genomineerden Dynapac CA1500 - CA6500 Seismic trilwals (Van Der Spek), DokaXact digitaal positioneringssysteem en de kunststof hijskabel voor torenkranen van Liebherr (Van Der Spek). De drie kandidaten voor de Green Award zijn Biofill (een biologisch hars voor het maken van hardschuim/ALV), het geïntegreerde hogedrukwatersproeisysteem Arden Jet van Arden Equipment en de gasgenerator Himoinsa HG0-40 T5 LPG SP van Vandaele Machinery. Voor de nieuwe Safety Award gaat het tussen de volautomatische SQ snelwissel Front Pin Lock van Steelwrist, de FreeFalcon mobiele valbeveiliging van DOKA en de MirrorCams (i.p.v. buitenspiegels) van Mercedes-Benz Trucks.
 
Op dinsdagavond 10 september worden de winnaars van de awards bekendgemaakt tijdens de officiële openingsceremonie van Matexpo in Kortrijk.
OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Demo Days pas in 2022

Demo Days pas in 2022

The Fair Experts, de organisator van de materieeldemonstratiebeurs Demo Days, heeft beslist om dat evenement af te gelasten. De volgende editie van Demo Days is voorzien op 3 en 4 september 2022. Het is één maand voor het evenement[…]

Acteurs op bezoek bij BM Rent

Acteurs op bezoek bij BM Rent

Twin Trading vaart 
zijn eigen koers

Twin Trading vaart 
zijn eigen koers

Stalenrijplaten.be 
bewandelt nationale en 
internationale wegen

Stalenrijplaten.be 
bewandelt nationale en 
internationale wegen

Meer artikels