Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

NAV zoekt deelnemers voor Renovatiedag

Gerelateerde onderwerpen :

, ,
NAV zoekt deelnemers voor Renovatiedag

Netwerk Architecten Vlaanderen (NAV) organiseert ook dit jaar weer een Renovatiedag. Dat is een uitstekend moment om je expertise als architect in de kijker te zetten.
Jaarlijks brengen 5.000 tot 8.000 mensen een bezoek aan de deelnemende projecten in Vlaanderen, Brussel en Wallonië. De openhuizendag vindt plaats op zondag 15 mei van 13 tot 18 uur. Je kan met je project als deelnemer inschrijven tot 5 maart.
 
Renovatie is behalve erg actueel, ook noodzakelijk geworden. Toekomstige verbouwers zullen steeds vaker kiezen voor een grondige renovatie en daarbij is de expertise van een architect broodnodig.

Tijdens de Renovatiedag, een initiatief van Netwerk Architecten Vlaanderen,  zwaaien architecten in heel het land de deuren open van gerealiseerde verbouwingen. Uniek aan het evenement is dat de mensen achter het project – de architect en de opdrachtgever – centraal staan.

Op een informele manier licht je jouw verhaal toe. Je toont 'on the spot' hoe je omgaat met ruimte, verhoudingen, sfeer, materialen, indeling... Bezoekers ontdekken bovendien hoe je jouw maatschappelijke visie als architect naar de praktijk vertaald hebt.

Dat is dus het ideale moment om  je meerwaarde aan de hand van een project naar buiten te brengen. Wie zin heeft om kwalitatieve contacten te leggen met verbouwers die een architect zoeken voor een renovatieproject, of wie gewoon een mooi project wil tonen aan een geïnteresseerd publiek, kan tot 5 maart inschrijven via http://www.renovatiedag.be/deelnemer.
OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

NAV toont knapste realisaties op Renovatiedag

NAV toont knapste realisaties op Renovatiedag

Netwerk Architecten Vlaanderen (NAV) organiseert op zondag 15 mei de jaarlijkse Renovatiedag in Vlaanderen en Nederlandstalig Brussel. Op dezelfde dag is er ook een Franstalige editie, georganiseerd door Advanced Fair. Wie verbouwplannen heeft,[…]

Zondag 15 mei iedereen welkom op Open Wervendag

Zondag 15 mei iedereen welkom op Open Wervendag

Elektrobedrijven teleurgesteld in federaal energieakkoord

Elektrobedrijven teleurgesteld in federaal energieakkoord

Nooit geziene onrust op de bouwmaterialenmarkt

Nooit geziene onrust op de bouwmaterialenmarkt

Meer artikels