Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

NAV wordt Netwerk Architecten Vlaanderen

Gerelateerde onderwerpen :

,

De Vlaamse architectenvereniging NAV kiest voor een nieuwe invulling van haar naam: die staat voortaan voor ?Netwerk Architecten Vlaanderen?. Oorspronkelijk stond die afkorting voor Nationaal Architecten Verbond, een betekenis die enigszins achterhaald was omdat de organisatie enkel in Vlaanderen en Brussel actief is. Ze lanceerde tevens een nieuwe website. De vereniging telt bijna drieduizend leden en vertegenwoordigt 70% van de architectenkantoren in Vlaanderen.

Naar NAV werd steeds verwezen als ?de Vlaamse architectenorganisatie?, waarbij de link met de afkorting dan weer zoek was. De nieuwe naam moet duidelijk maken waar NAV voor staat: het meest uitgebreide netwerk van en voor architecten in Vlaanderen, waarbij de vereniging openstaat om samen te werken met andere beroepsverenigingen en betrokkenen.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Te veel werk, te weinig volk

Te veel werk, te weinig volk

De schrijnwerkers en interieurbouwers hebben veel werk. 4 op de 10 zegt dat hun orderboekje nog beter gevuld is dan vorig jaar. Ze zijn dan ook op zoek naar extra werkkrachten. Een bijna onmogelijke zoektocht, zegt 98%! 85% van de[…]

14/02/2020 | HoutSociaal
Ministers debatteren op Vlariodag

Ministers debatteren op Vlariodag

WTCB wint Gouden Baksteen

WTCB wint Gouden Baksteen

ConstruBus promoot bouwsector in België

ConstruBus promoot bouwsector in België

Meer artikels