Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Montreal verkocht vorig jaar 129 appartementen

Projectontwikkelaar Montreal RED heeft een goed jaar achter de rug. In 2015 werden liefst 129 appartementen verkocht. Sinds de oprichting van het vastgoedbedrijf begin 2013 werd een portefeuille van meer dan 425 woonentiteiten ontwikkeld over heel Vlaanderen. De gemeenschappelijke kenmerken van die projecten zijn een unieke en centrale ligging, gaande van een park, over een schiereiland, tot een fort of een groene campus. Montreal richt zich op de ontwikkeling van centraal gelegen, middelgrote en grote residentiële vastgoedprojecten in Vlaanderen.

De realisatie van een evenwichtige en spannende dialoog tussen de stedelijke omgeving en de gebouwen vormt hierbij de uitdaging. Daarvoor werkt Montreal graag samen met veelbelovende en gerenommeerde architecten, stedenbouwkundigen en ingenieurs. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een specialist in de realisatie van nieuwe stadsontwikkelingsprojecten via publiek-private samenwerking (pps). Montreal RED heeft er zijn handelsmerk van gemaakt om zorgvuldig en efficiënt om te gaan met vaak voorkomende aandachtspunten zoals bodemverontreiniging, ruil, reconversie, natuurbehoud en het stedenbouwkundige en historische kader.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Ontwerpteam gezocht voor herontwikkeling Sint-Andrieswijk

Ontwerpteam gezocht voor herontwikkeling Sint-Andrieswijk

Kandidaat-ontwerpers kunnen zich vóór 6 september aanmelden om een binnengebied in de Sint-Andrieswijk in het stadshart van Antwerpen nieuw leven in te blazen. AG Vespa schrijft hiervoor een openbare aanbesteding uit. Tussen de[…]

11/08/2022 | ProjectenOntwerp
Werken aan de Mechelse vesten van start

Werken aan de Mechelse vesten van start

Voor het eerst sinds anderhalf jaar minder vacatures

Voor het eerst sinds anderhalf jaar minder vacatures

Ierse isolatiegroep Kingspan neemt Derbigum over

Ierse isolatiegroep Kingspan neemt Derbigum over