Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Montreal verkocht vorig jaar 129 appartementen

Projectontwikkelaar Montreal RED heeft een goed jaar achter de rug. In 2015 werden liefst 129 appartementen verkocht. Sinds de oprichting van het vastgoedbedrijf begin 2013 werd een portefeuille van meer dan 425 woonentiteiten ontwikkeld over heel Vlaanderen. De gemeenschappelijke kenmerken van die projecten zijn een unieke en centrale ligging, gaande van een park, over een schiereiland, tot een fort of een groene campus. Montreal richt zich op de ontwikkeling van centraal gelegen, middelgrote en grote residentiële vastgoedprojecten in Vlaanderen.

De realisatie van een evenwichtige en spannende dialoog tussen de stedelijke omgeving en de gebouwen vormt hierbij de uitdaging. Daarvoor werkt Montreal graag samen met veelbelovende en gerenommeerde architecten, stedenbouwkundigen en ingenieurs. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een specialist in de realisatie van nieuwe stadsontwikkelingsprojecten via publiek-private samenwerking (pps). Montreal RED heeft er zijn handelsmerk van gemaakt om zorgvuldig en efficiënt om te gaan met vaak voorkomende aandachtspunten zoals bodemverontreiniging, ruil, reconversie, natuurbehoud en het stedenbouwkundige en historische kader.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Bouwsector blijft onder druk staan

Bouwsector blijft onder druk staan

Het jaar 2020 is er voor de meeste ondernemingen eentje om snel te vergeten. De pandemie die zowat het hele jaar domineerde en tot vandaag voortduurt, gecombineerd met de grootste recessie sinds de Tweede Wereldoorlog, zal door iedereen worden[…]

01/03/2021 | Corona
Deinze werkt voortaan met stadsleveranciers

Deinze werkt voortaan met stadsleveranciers

Besix en Elia gaan aan de slag met slimme gebouwen

Besix en Elia gaan aan de slag met slimme gebouwen

Helft van de renovatieleningen dient om de woning 'groener' te maken

Helft van de renovatieleningen dient om de woning 'groener' te maken