Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Publireportage

Monteren was nog nooit zo makkelijk

Monteren was nog nooit zo makkelijk

Esdec ontwikkelde ClickFit EVO speciaal voor de professionele solarinstallateur. Het montagesysteem bestaat uit vier componenten waarmee u alle gangbare zonnepanelen op elk pannendak kunt monteren. Door de unieke eigenschappen is het mogelijk om dit montagesysteem twee keer zo snel te plaatsen.

Flexibel en eenvoudig monteren

Gaat u aan de slag met Clickfit EVO, dan heeft u aan één stuk gereedschap genoeg. De revolutionaire haak- en kliktechniek maakt andere gereedschappen overbodig. Dankzij het slimme ontwerp van dit innovatieve montagesysteem kunt u de panelen zowel horizontaal als verticaal plaatsen.

De klik met uw klant

Met ClickFit EVO blijft de dakconstructie van de eindgebruiker volledig intact. Het is niet nodig om te boren in de bestaande dakconstructie. De universeel verstelbare dakhaak past op alle dakpan- en panlatcombinaties en de doordachte waterkering gaat lekkage op een slimme manier tegen.

De voordelen voor u en voor uw klant:

  • Tot 40% snellere montage;
  • IJzersterke basis voor zonnepanelen;
  • Slechts vier componenten;
  • Het dak blijft intact;
  • Licht en sterk;  
  • Betrouwbaar;
  • Eén stuk gereedschap;
  • Tot 25 jaar garantie.

Tot 40% snellere installatie

Hét innovatieve en supersnelle systeem voor platte daken, FlatFix Fusion, is een revolutionair en lichtgewicht platdakmontagesysteem voor zonnepanelen op grote en kleine platte daken. Het systeem kan snel op verschillende manieren worden opgebouwd om zo tot een optimale oplossing te komen. Flatfix Fusion is ontworpen om slechts met een gering aantal componenten snel en eenvoudig zonnepanelen op een platdak te monteren. De hoofdcomponenten worden door middel van slimme klikverbindingen in elkaar gezet. Voor de montage van de zonnepanelen is slechts één stuk gereedschap nodig. Mede hierdoor wordt de installatietijd van het pv-systeem sterk verkort zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Thermische werking

De verschillende componenten zijn aan elkaar verbonden door middel van klikbare los-vast koppelingen. Tevens kan het systeem over de stationair geplaatste daksteunen “glijden” zonder dat deze loskomen van de basiselementen. Hierdoor wordt de thermische werking van het gebouw niet doorgegeven aan het pv-systeem en vice versa. Dit voorkomt beschadigingen aan het pv-systeem of de dakhuid.

Garantie

Het FlatFix Fusion systeem is getest in de windtunnel en is beschermd door meerdere patenten. FlatFix Fusion is een 100% Nederlands product met een unieke garantie van 20 jaar.

www.esdec.com

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

InterSolution: veel aandacht voor batterijen en slimme omvormers

InterSolution: veel aandacht voor batterijen en slimme omvormers

Liefst 2.683 vakgenoten waarvan 19% uit Nederland, zakten in januari af naar InterSolution om de innovaties van leveranciers uit België, Nederland, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Italië, Israël… met eigen ogen[…]

30/01/2020 | Hout, Gevel & DakwerkenDak
NIKO : Complete controle voor elk huis, elke keer weer

NIKO : Complete controle voor elk huis, elke keer weer

 BATTERY SUPPLIES: Oplossingen voor opslag van hernieuwbare energie

BATTERY SUPPLIES: Oplossingen voor opslag van hernieuwbare energie

Intersolution 2020

Intersolution 2020

Meer artikels