Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Modulaire muurelementen in beton

Modulaire muurelementen in beton

Een buitenkeuken voor een zomer op smaak. Een tuinbar voor de zoete inval van vrienden. Of een buitendouche voor verfrissing aan je zwemvijver. Hoe je je buitenruimte ook ziet, Marlux geeft je tuinplannen stijlvol vorm met Moodul, een slim systeem dat je stap voor stap opbouwt. Met de nieuwe accessoires erbij is Moodul nog veel meer dan een muur.

Het concept achter Moodul van Marlux is even vernieuwend als vernuftig: stel met de muurelementen in beton en de vele accessoires jouw ideale tuinbeeld samen. Het modulaire systeem heeft een strak, tijdloos design in grijs en zwart, waarmee je alle kanten uit kan. Zo brengt Marlux zijn baseline 'Your home, outside' stijlvol in de praktijk. Met alle voordelen en mogelijkheden van beton, is geen creatief idee onhaalbaar.

Wat dacht je van een exclusieve buitenkeuken op maat' Het aanrecht en tafelblad uit gewapend zelfverdichtend beton ( 7,5 cm dik) kreeg een speciale coating tegen vlekken. Ook de accessoires zijn slim ontworpen. De ophanghaakjes in roestvrij staal bevestig je gemakkelijk zonder te boren: ideaal voor decoratieve bloembakjes of handige leggers aan je buitenmuur. De zitbank in warm Thermo Es oogt heel uitnodigend, terwijl de vuurhaard uit Cortenstaal voor absolute gezelligheid tekent.

De creatieve vrijheid van Moodul is ook de Federatie van de Betonindustrie (FEBE) niet ontgaan. Marlux werd met dit innovatieve concept genomineerd voor de FEBE Elements Awards 2016. De grijze en zwarte muurelementen lenen zich dan ook voor tal van creaties: een scheidingswand, een trap, een keukenwand, een zitbankje' Met de muurelementen en afdekstenen creëer je ook heel gemakkelijk hoekjes met extra privacy in een grote tuin. De bouwblokken verlijm je met Granufix, de accessoires bevestig je met een inhaaksysteem.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Thomas & Piron neemt BAM Galère en BAM Lux over

Thomas & Piron neemt BAM Galère en BAM Lux over

De Waalse groep Thomas & Piron neemt de bedrijven BAM Galère en BAM Lux over van de Nederlandse groep BAM. De Nederlandse groep BAM heeft in ons land ook nog het bedrijf Interbuild. De transactie, waarvan het bedrag niet wordt[…]

Burgers investeren in Scholen van Vlaanderen

Burgers investeren in Scholen van Vlaanderen

Aanleg omleidingsweg Anzegem stap dichterbij

Aanleg omleidingsweg Anzegem stap dichterbij

Ontwerp Leiebrug tussen Wevelgem en Lauwe is klaar

Ontwerp Leiebrug tussen Wevelgem en Lauwe is klaar