Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Ministers debatteren op Vlariodag

Ministers debatteren op Vlariodag

Niet minder dan drie Vlaamse ministers gaan op de komende Vlariodag met elkaar in gesprek over wat het regeerakkoord biedt voor de rioleringssector: Zuhal Demir (Justitie en Handhaving, Omgeving, Energie en Toerisme), Lydia Peeters (Mobiliteit en Openbare werken) en Hilde Crevits (Economie, Innovatie, Werk, Sociale economie en Landbouw).

De Vlariodag wordt georganiseerd op dinsdag 31 maart in Antwerp Expo. Behalve het gesprek met de drie ministers zijn er nog tal van andere interessante uiteenzettingen. Jan Leroy van de VVSG en Peter Aelterman van de Vlaamse Miliuemaatschappij (VMM) kijken wat de toekomst brengt inzake investeringen in het gemeentelijk rioolbeheer. Vincent Wolfs, voorzitter van twee werkgroepen bij Vlario, bundelt de beste voorbeelden van toekomstgericht hemelwaterontwerpen. CEO Jan Goossens van Aquafin bespreekt het efficiënter inzetten van middelen met geïntegreerd asset management.

Rond de middag is er de uitreiking van de Vlario-innovatieprijs en aansluitend is er een uitgebreid netwerkmoment voor de hele Vlaamse rioleringssector.

Meer informatie vind je op www.vlario.be/vlariodag

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Batibouw innoveert en vernieuwt

Batibouw innoveert en vernieuwt

Batibouw ondergaat een aantal belangrijke wijzigingen voor de editie van dit jaar. De beurs wordt twee dagen korter. De ‘professionele dagen’ worden vervangen door professionele beurzen die samen met Batibouw plaatsvinden. De[…]

WTCB wint Gouden Baksteen

WTCB wint Gouden Baksteen

Vijf Belgische projecten genomineerd voor Mipim Awards

Vijf Belgische projecten genomineerd voor Mipim Awards

Tentoonstelling EU Mies Award in Leuven

Tentoonstelling EU Mies Award in Leuven

Meer artikels