Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

METAFA HOLLAND PRESENTEERT ZICH MET NIEUWE PRODUCTEN.

METAFA HOLLAND PRESENTEERT ZICH MET NIEUWE PRODUCTEN.

Metafa Holland is met al haar producten ook op de Belgische markt aanwezig en toont u een uitgebreid assortiment veiligheidsbeslag in aluminium en roestvast staal. Natuurlijk met krentrekbeveiliging, wat ook voor België een meerwaarde is! Daarnaast vindt u profielcilinders, ‘design’ modellen roestvast staal binnendeurbeslag, Keyline sleutelmachines en enkele noviteiten.

Het veiligheidsbeslag in breed- en smalschilden leveren wij voor de Belgische markt in standaard uitvoeringen o.a. PC 85, 92 en 110mm zonder inbraakcertificatie. Maar ook veiligheidsbeslag wat voorzien is van het SKG logo (Nederlands certificaat voor 3 of 5 minuten inbraak- werendheid). Daarmee biedt u uw klant een nog veiliger gevoel!Een deel van dit assortiment leveren we ook in een XXL uitvoering. Het XXL-beslag is speciaal gericht op renovatie, en dekt de oude bevestigingsgaten af.

Hiernaast presenteren wij verbeterd vastdraaibaar deurbeslag (voor gedeelde tuimelaar) wat van toepassing kan zijn bij nood- en vlucht- deuren naar EN 179 (deurkruk minimaal 40mm teruggebogen).

De hele lijn profielcilinders van Pfaffenhain, van standaard tot
gepatenteerde uitvoeringen tot 2034 en modulaire systemen, kunt u nader bekijken en uitproberen. Bij de Keyline machines kunt u deze verschillende systemen uitproberen hoe deze te reproduceren zijn. Voor de echte sleutelmaker zijn er ook mogelijkheden te zien voor het reproduceren van  autosleutels.
 

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Meer dan 14.000 bezoekers op Polyclose

Meer dan 14.000 bezoekers op Polyclose

Polyclose lokte vorige week meer dan 14.000 bezoekers naar Flanders Expo in Gent. Dat zijn er bijna 1.000 meer dan bij de vorige editie in 2018. Het was ook inhoudelijk een topeditie met tal van primeurs en nieuwigheden. Dat de sector van raam-,[…]

Renson viert 15 jaar Fixscreen op Polyclose

Renson viert 15 jaar Fixscreen op Polyclose

Sunparadise: Dit is nieuw bij de Hawaii 40 Cubo

Sunparadise: Dit is nieuw bij de Hawaii 40 Cubo

Argent ALU - Argenta & ROB

Argent ALU - Argenta & ROB

Meer artikels