Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Matexpo sluit af met bijna 40.000 bezoekers

Gerelateerde onderwerpen :

, ,
Matexpo sluit af met bijna 40.000 bezoekers

De teller van de 38ste editie van de materieelbeurs Matexpo in Kortrijk stopte zondagavond op 39.778 bezoekers. Dat is een lichte daling ten opzichte van 2017, maar de exposanten waren het erover eens dat de kwaliteit van de bezoekers nog nooit zo hoog lag, wat te merken was aan de interessante contacten, de concrete interesse in specifieke machines en vooral de directe verkoop.

Verschillende exposanten bevestigden dat ze effectief veel machines konden verkopen. Daardoor werd de voorbije Matexpo wellicht de meest kwalitatieve editie ooit. De meeste exposanten lieten intussen al weten present te zullen zijn op Matexpo 2021; de materieelbeurs vindt dan plaats van 8 tot en met 12 september. 
 
Meer dan ooit werd door de exposanten geïnvesteerd in prachtig afgewerkte standen en bijzondere tentstructuren. Daarnaast was er een uitgebreid programma van seminaries, georganiseerd door verschillende beurspartners. Ook voor deze activiteiten was er dit jaar veel interesse. De officiële opening, op dinsdag, met spreker Ivan Van de Cloot was een schot in de roos. De verrassingsact, een combinatie van moderne dans en acrobatie, werd fel gesmaakt door de ruim 600 aanwezigen die nadien van een netwerkreceptie en walking dinner konden genieten.
OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Vangaever levert 'outstanding performance' met Bobcat

Vangaever levert 'outstanding performance' met Bobcat

Bobcat-dealer Vangaever kreeg zopas een award voor zijn ‘outstanding performance’ voor het merk in coronajaar 2020. Het bedrijf met hoofdzetel in Waregem wordt door Bobcat aangeduid als ‘best in class’ voor Europa, het[…]

18/05/2021 | MatexpoKnikladers
Matexpo rekent op een 'normale' editie

Matexpo rekent op een 'normale' editie

Demo Days pas in 2022

Demo Days pas in 2022

Acteurs op bezoek bij BM Rent

Acteurs op bezoek bij BM Rent

Meer artikels