Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Makelaars introduceren drie jaar lang reparatievrij wonen

Gerelateerde onderwerpen :

Makelaars introduceren drie jaar lang reparatievrij wonen

Een nationale keten van makelaars introduceert als eerste in Nederland reparatievrij wonen: de kopers van een huis hoeven zich drie jaar lang geen zorgen te maken over eventuele reparaties. Voor deze formule van ‘reparatievrij wonen’ wordt samengewerkt met Lex Woont, de eerste Nederlandse ‘wegenwacht’ voor woningen.

Makelaarsketen Huizonline.nl biedt de garantie dat in de eerste drie jaar na aankoop alle veel voorkomende reparaties aan de woning kosteloos worden uitgevoerd. “Een reparatiegarantie is gunstig voor alle partijen. De verkoper hoeft niet bang te zijn dat de koper verhaal komt halen voor eventuele verborgen gebreken en de koper krijgt van ons de garantie dat een vakman gedurende drie jaar klaar staat om eventueel noodzakelijke reparaties in huis uit te voeren”, aldus makelaar Godfried van der Linden.

De dienst is bedoeld voor de meest gangbare reparaties die woningbezitters tegenkomen. “De dienst dekt alle veel voorkomende defecten aan de woning, gaande van een lekkende kraan of stortbak tot lekkende plafonds of dakgoten en elektra- of waterleidingproblemen. Ook spoedeisende reparaties zoals een kapot voordeurslot of een kapotte waterleiding worden gedekt en razendsnel uitgevoerd om de overlast zoveel mogelijk te beperken”, verklaart Wouter van Hove, oprichter van Lex Woont.

Uit cijfers van de Vereniging Eigen Huis blijkt dat de Nederlandse woningeigenaar gemiddeld 300 € per maand uitgeeft aan reparaties en onderhoud van de woning. Een bijkomend voordeel is dat Lex Woont bij een bezoek zoveel mogelijk reparaties tegelijk uitvoert, waardoor de klanttevredenheid sterk stijgt en de onderhoudsdienst veel minder vaak hoeft uit te rukken.

Los van het initiatief van Huizonline.nl krijg je voor 29,95 € per maand een serviceabonnement bij Lex Woont, dat beschikt over een landelijk netwerk van 1.600 gecertificeerde technici voor alle reparaties en onderhoud aan sanitair, elektra, afvoer, sloten, scharnieren en glas. Een klant mag drie keer per maand een beroep doen op de dienst. Het bedrijf rekent geen transportkosten, geen uurloon en geen materiaalkosten aan.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Stijgende woningprijzen maken nieuwbouw interessanter

Stijgende woningprijzen maken nieuwbouw interessanter

Nu de prijzen van huizen stijgen wordt nieuwbouw steeds interessanter. De renovatiekost van een bestaande woning loopt immers al gauw op tot 120.000 €, meldt de Vlaamse Confederatie Bouw (VCB).   Vastgoedprijzen zijn in de loop van dit[…]

Quares Student Housing wil uitbreiden naar Leuven

Quares Student Housing wil uitbreiden naar Leuven

Interesse investeerders richt zich nu vooral op nieuwbouwwoningen

Interesse investeerders richt zich nu vooral op nieuwbouwwoningen

Vastgoedgroep Artenys wordt Sankt

Vastgoedgroep Artenys wordt Sankt

Meer artikels