Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

LOXAM is de grootste verhuurder van Europa

LOXAM is de grootste verhuurder van Europa

LOXAM is de grootste verhuurder van Europa (en nummer 3 wereldwijd) van machines, materiaal voor bouw- en openbare werken, industrie, landscaping en dienstverlening. De Loxam-groep had een pro-formaomzet van 2,3 miljard euro in 2019* en telt 1.500 agentschappen en 11.000 medewerkers in 30 landen.

Met een brede waaier van meer dan 600.000 machines en anticipeert, innoveert en voorziet in de grote vraag van klanten die de inkoop, management en onderhoud van hun materieel willen uitbesteden. De verhuur bij LOXAM is een dienstverlening die steunt op de menselijke en professionele kwaliteiten van de medewerkers en op de uitstekende relatie die de Groep al meer dan 50 jaar onderhoudt met haar klanten.

Voor veel spelers in de bouwsector, klein en groot, zal de verhuurmarkt, net nú, de juiste oplossing bieden en hen toelaten de beschikbare middelen anders en beter te benutten. Investeringen worden momenteel immers uitgesteld en toch hernemen de activiteiten en zullen de projecten gerealiseerd moeten worden. De verhuursector kan hierbij de ontbrekende machines en investeringsgoederen ter beschikking stellen aan hun klanten. Sterke spelers, deel uitmakend van internationale groepen zoals Loxam, staan klaar om hun klanten te bedienen en om samen met hen te werken aan oplossingen op maat om de toekomstige behoeften in te vullen.

Lees ook artikel: Loxam helpt bij sociaal contact blinden en slechtzienden in de zorg

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Heras neemt SER Hegn in Denemarken over

Heras neemt SER Hegn in Denemarken over

De Heras groep heeft de Deense hekwerk- en beveiligingsspecialist SER Hegn overgenomen. Heras is al actief in Noorwegen en Zweden en krijgt door de overname een aanzienlijk marktaandeel in Scandinavië waar het klaar staat om marktleider in[…]

Smartyard wint Disruptive Innovation Award

Smartyard wint Disruptive Innovation Award

Vandenbussche test eerste mobiele stadsbatterij

Vandenbussche test eerste mobiele stadsbatterij

Fusie DK Rental en Loxam België

Fusie DK Rental en Loxam België

Meer artikels