Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Limburgse chape- en vloerbedrijven en tegelzetters bezoeken Stone

Gerelateerde onderwerpen :

Limburgse chape- en vloerbedrijven en tegelzetters bezoeken Stone

Stone, partner van Limburgse chape- en vloerbedrijven en tegelzetters, organiseerde op 6 november 2014 enkele productvoorstellingen in zijn imposante toonzaal in Londerzeel (foto). Deze totaalaanbieder voor de markt in natuursteen werkt met 100 % natuurlijke en unieke materialen die miljoenen jaren lang gevormd werden door moeder aarde. Zowel professionelen als particulieren kunnen er terecht voor de aankoop van materialen en voor alle informatie over het materiaal, de plaatsing en het onderhoud daarvan. Het gekwalificeerde team speurt voortdurend naar nieuwe materialen in de natuur met oog voor het verwachtingspatroon van de eindgebruiker.

Het uitgebreide aanbod komt uitstekend tot zijn recht in de fraaie toonzaal, waar de Limburgse chape- en vloerbedrijven en tegelzetters hartelijk ontvangen werden. Bomarbre-Marbralys kwam er zijn gamma van composiettegels voorstellen, waarna een uiteenzetting van de producten van Schlüter Systems volgde. Na een bezoek aan de toonzaal en het aanpalende magazijn, waar alle producten uitgebreid bewonderd konden worden, werd het gezelschap door Stone uitgenodigd voor een afsluitend diner waar nog werd voortgepraat over het ruime aanbod en de talrijke toepassingsmogelijkheden.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Te veel werk, te weinig volk

Te veel werk, te weinig volk

De schrijnwerkers en interieurbouwers hebben veel werk. 4 op de 10 zegt dat hun orderboekje nog beter gevuld is dan vorig jaar. Ze zijn dan ook op zoek naar extra werkkrachten. Een bijna onmogelijke zoektocht, zegt 98%! 85% van de[…]

14/02/2020 | HoutSociaal
Ministers debatteren op Vlariodag

Ministers debatteren op Vlariodag

WTCB wint Gouden Baksteen

WTCB wint Gouden Baksteen

ConstruBus promoot bouwsector in België

ConstruBus promoot bouwsector in België

Meer artikels