Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Limburgse aannemers rijden Kartcup

Gerelateerde onderwerpen :

Limburgse aannemers rijden Kartcup

Op zondag 5 juli vond onder een stralende zon de eerste Begetube Karttrophy onder die naam voor de Limburgse Installateurs van Bouwunie plaats op het outdoor kartcircuit van Genk. Na twee kwalificatieritten mochten de besten deelnemen aan de superfinale. Winnaar werd Dries Vandenrijt van AquaSaniPlus bvba uit Herk-de-Stad (m. op de linkse foto), gevolgd door de nummer één van vorig jaar Marco Wuytens van Wuytens Verwarmingsservice uit Heusden-Zolder (l.). Op het derde podiumtrapje mocht Ben Hardy van Bart Meers Energietechnieken bvba uit Bilzen (r.) plaatsnemen. Behalve ettelijke meters buis van Begetube en toegangskaarten voor een race op het circuit van Zolder ontvingen de drie laureaten ook een cadeaubon van restaurant Het Klooster in Genk. Na een korte stortbui, die gelukkig net na de finish losbarstte, kon iedereen aanschuiven aan de familiebarbecue.

Ook de Limburgse vloerders mochten op 5 juli plaatsnemen in de karts op het outdoorcircuit van Genk tijdens de eerste Omnicol Kartcup. De middag startte met een korte demosessie waarbij de aanwezigen konden kennismaken met de producten van Omnicol. Na een korte briefing ging het richting kartbaan, waar gestreden werd voor elke seconde. Nick Temmerman van Tile Construct (m. op de rechtse foto) finishte op de eerste plaats, gevolgd door Bram Lemmens van Lemmens Adriën bvba uit Hamont-Achel (l.). Wout Stessens van Vloer & Tegelwerken Stessens bvba uit Overpelt (r.) vervolledigde het podium. Er waren voor champagne en waardebonnen voor de winnaars, die eveneens een cadeaubon voor Het Klooster mochten ontvangen. De prijsuitreiking werd gevolgd door een gezellige familiebarbecue en na afloop kregen alle deelnemers een leuke goodiebag mee naar huis.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Geen vergunning voor gascentrale in Dilsen-Stokkem

Geen vergunning voor gascentrale in Dilsen-Stokkem

Vlaams minister van Omgeving Zuhal Demir weigert de omgevingsvergunning voor de bouw van een gascentrale van 900 MW in Dilsen-Stokkem. De gascentrale zou jaarlijks ongeveer 100.000 kg ammoniak en ongeveer 340.000 kg NOx uitstoten op slechts 189[…]

20/09/2021 | ProjectenElektriciteit
Valens bouwt voor UZ Saint-Luc en Valisana in Brussel

Valens bouwt voor UZ Saint-Luc en Valisana in Brussel

UGent wil twee studentenhomes bouwen

UGent wil twee studentenhomes bouwen

Leuven opent kinderdagverblijf DoRemy

Leuven opent kinderdagverblijf DoRemy

Meer artikels