Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Limburgse aannemers rijden Kartcup

Gerelateerde onderwerpen :

Limburgse aannemers rijden Kartcup

Op zondag 5 juli vond onder een stralende zon de eerste Begetube Karttrophy onder die naam voor de Limburgse Installateurs van Bouwunie plaats op het outdoor kartcircuit van Genk. Na twee kwalificatieritten mochten de besten deelnemen aan de superfinale. Winnaar werd Dries Vandenrijt van AquaSaniPlus bvba uit Herk-de-Stad (m. op de linkse foto), gevolgd door de nummer één van vorig jaar Marco Wuytens van Wuytens Verwarmingsservice uit Heusden-Zolder (l.). Op het derde podiumtrapje mocht Ben Hardy van Bart Meers Energietechnieken bvba uit Bilzen (r.) plaatsnemen. Behalve ettelijke meters buis van Begetube en toegangskaarten voor een race op het circuit van Zolder ontvingen de drie laureaten ook een cadeaubon van restaurant Het Klooster in Genk. Na een korte stortbui, die gelukkig net na de finish losbarstte, kon iedereen aanschuiven aan de familiebarbecue.

Ook de Limburgse vloerders mochten op 5 juli plaatsnemen in de karts op het outdoorcircuit van Genk tijdens de eerste Omnicol Kartcup. De middag startte met een korte demosessie waarbij de aanwezigen konden kennismaken met de producten van Omnicol. Na een korte briefing ging het richting kartbaan, waar gestreden werd voor elke seconde. Nick Temmerman van Tile Construct (m. op de rechtse foto) finishte op de eerste plaats, gevolgd door Bram Lemmens van Lemmens Adriën bvba uit Hamont-Achel (l.). Wout Stessens van Vloer & Tegelwerken Stessens bvba uit Overpelt (r.) vervolledigde het podium. Er waren voor champagne en waardebonnen voor de winnaars, die eveneens een cadeaubon voor Het Klooster mochten ontvangen. De prijsuitreiking werd gevolgd door een gezellige familiebarbecue en na afloop kregen alle deelnemers een leuke goodiebag mee naar huis.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Hogeschool Vives bouwt eerste leefcampus in Vlaanderen

Hogeschool Vives bouwt eerste leefcampus in Vlaanderen

Studenten van Vives kunnen straks niet alleen les volgen aan de hogeschool in Brugge, maar er ook verblijven. Samen met projectontwikkelaar ION bouwt Vives een complex met 19 leslokalen en 138 studentenkamers dat naadloos aansluit op de[…]

12/05/2021 | IONScholen
Woonhaven zoekt architect voor vervangbouw sociale woningen

Woonhaven zoekt architect voor vervangbouw sociale woningen

Ontwerper aangeduid voor overheidsproject in Jette

Ontwerper aangeduid voor overheidsproject in Jette

Olen zoekt projectbegeleider en ontwerper voor administratief centrum

Olen zoekt projectbegeleider en ontwerper voor administratief centrum

Meer artikels