Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Limburgse aannemers rijden Kartcup

Gerelateerde onderwerpen :

Limburgse aannemers rijden Kartcup

Op zondag 5 juli vond onder een stralende zon de eerste Begetube Karttrophy onder die naam voor de Limburgse Installateurs van Bouwunie plaats op het outdoor kartcircuit van Genk. Na twee kwalificatieritten mochten de besten deelnemen aan de superfinale. Winnaar werd Dries Vandenrijt van AquaSaniPlus bvba uit Herk-de-Stad (m. op de linkse foto), gevolgd door de nummer één van vorig jaar Marco Wuytens van Wuytens Verwarmingsservice uit Heusden-Zolder (l.). Op het derde podiumtrapje mocht Ben Hardy van Bart Meers Energietechnieken bvba uit Bilzen (r.) plaatsnemen. Behalve ettelijke meters buis van Begetube en toegangskaarten voor een race op het circuit van Zolder ontvingen de drie laureaten ook een cadeaubon van restaurant Het Klooster in Genk. Na een korte stortbui, die gelukkig net na de finish losbarstte, kon iedereen aanschuiven aan de familiebarbecue.

Ook de Limburgse vloerders mochten op 5 juli plaatsnemen in de karts op het outdoorcircuit van Genk tijdens de eerste Omnicol Kartcup. De middag startte met een korte demosessie waarbij de aanwezigen konden kennismaken met de producten van Omnicol. Na een korte briefing ging het richting kartbaan, waar gestreden werd voor elke seconde. Nick Temmerman van Tile Construct (m. op de rechtse foto) finishte op de eerste plaats, gevolgd door Bram Lemmens van Lemmens Adriën bvba uit Hamont-Achel (l.). Wout Stessens van Vloer & Tegelwerken Stessens bvba uit Overpelt (r.) vervolledigde het podium. Er waren voor champagne en waardebonnen voor de winnaars, die eveneens een cadeaubon voor Het Klooster mochten ontvangen. De prijsuitreiking werd gevolgd door een gezellige familiebarbecue en na afloop kregen alle deelnemers een leuke goodiebag mee naar huis.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Voetbalstadion Club Brugge krijgt originele en innovatieve architectuur

Voetbalstadion Club Brugge krijgt originele en innovatieve architectuur

De groepering van Alheembouw en Cordeel, geassocieerd met de architectenbureaus SCAU en B2Ai, de structureel ingenieurs van Bollinger+Grohmann en de technische studiebureaus Istema en HQE SuReal, is aangewezen als voorkeurinschrijver bij de[…]

29/10/2020 | ProjectenArchitecten
Nieuwe toegangsbeveiliging voor gerechtsgebouw Luik

Nieuwe toegangsbeveiliging voor gerechtsgebouw Luik

Bouw Evergems zwembad start in 2022

Bouw Evergems zwembad start in 2022

Glabbeek verbouwt kerk tot woongebouw

Glabbeek verbouwt kerk tot woongebouw

Meer artikels