Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Liekens, dé referentie voor mobiele toiletten

Gerelateerde onderwerpen :

Liekens, dé referentie voor mobiele toiletten

© Piet Triest

Met meer dan 20 jaar ervaring is de firma Liekens dé referentie voor het huren van mobiele toiletten en sanitaire containers. Met een uitgebreid assortiment, aangepast aan de behoefte van vandaag, heeft Liekens voor iedere situatie een geschikte oplossing.

Klanten willen zich geen zorgen maken over het sanitair op de werkplaatsen. Behalve het feit dat er bepaalde wettelijke verplichtingen zijn wat betreft tijdelijk sanitair, wil men ook dat de medewerkers op de bouwwerf comfortabel en hygiënisch hun behoefte kunnen doen. Daarom zorgt de firma Liekens steeds voor een professionele full service. Met meer dan 30 chauffeurs verspreid over gans België zorgen ze dat de toiletten systematisch gereinigd en geledigd worden volgens de wensen van de klant.

Zowel bouwfirma’s, architecten, wegeniswerkers, kmo’s, overheidsinstanties, openbare instellingen, gemeentes en organisaties maken gebruik van de dienstverlening.  Niet alleen voor de langetermijnprojecten, maar ook voor opendeurdagen, bedrijfsevents of andere evenementen kan je steeds bij Liekens terecht.

De firma Liekens is actief op vele werkterreinen. Zowel wat betreft het ledigen van de septische putten, ontstoppingen, lediging van putten met alle mogelijke inhoud, industriële reiniging, camera-inspecties en veegwerken, afvalverwerking, …

Wie op zoek is naar een betrouwbare partner voor het industrieel reinigen van pompputten, leidingen, rioleringen, waterputten of veegwerken kan terecht bij Liekens. De onderneming beschikt over een jarenlange knowhow, de nieuwste technologie en gespecialiseerde vrachtwagens.

De Firma Liekens investeert al jaren in de beste apparatuur. De vloot gespecialiseerde vrachtwagens valt op. De opgebouwde knowhow is groot en staat ter beschikking van hun uitgebreide klantenkring.
 

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

MSC: Digitaliseren en jouw Verhuurbedrijf

Publireportage

MSC: Digitaliseren en jouw Verhuurbedrijf

Zijn er zorgen om achterop te geraken in de competitieve verhuurmarkt terwijl je juist voorop wilt lopen? Dan is digitalisering een sleutel tot succes. Het digitaliseren van bedrijfsprocessen leidt tot optimale prestaties, tevreden klanten en[…]

TVH neemt Rentalift over

TVH neemt Rentalift over

Bobcat heeft volledig elektrische compacte rupslader

Bobcat heeft volledig elektrische compacte rupslader

TVH Equipment centraliseert activiteiten in nieuwbouw

TVH Equipment centraliseert activiteiten in nieuwbouw

Meer artikels