Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Lenaerts-Blommaert heeft uitgebreide vloot mobiele units en hekwerk

Gerelateerde onderwerpen :

Lenaerts-Blommaert heeft uitgebreide vloot mobiele units en hekwerk

De groep Lenaerts-Blommaert werd in 1974 opgericht en bestaat intussen meer dan 40 jaar. Lenaerts-Blommaert Verhuur bvba is het verhuurbedrijf van de groep en beschikt over een uitgebreide vloot aan mobiele units en hekwerk.

De verhuurvloot omvat een heel gamma aan mobiele units met verschillende indelingen: werfwagens, kantoorcontainers, geschakelde units, materieelcontainers en sanitaircontainers. Lenaerts-Blommaert Verhuur is onlangs gestart met het verhuren van fecaliëntanks waarop toiletunits kunnen aangesloten worden. Momenteel beschikt de groep over een verhuurvloot met een capaciteit van ongeveer 3.000 units, die op verschillende werven in gans België geplaatst zijn. Lenaerts-Blommaert Verhuur BVBA heeft een trouw cliënteel in de bouwsector, de chemie en de industrie, dankzij een ruim aanbod en de hoge kwaliteit van de dienstverlening. Voorts wordt zoveel mogelijk op de noden van klanten ingespeeld door jaarlijks te investeren in het vernieuwen van de vloot zodat de klant proper materieel ter beschikking krijgt.Lenaerts-Blommaert poogt altijd de noden van de klant in kaart te brengen. Is er een grote vraag naar een bepaalde indeling van unit, dan wordt overwogen een nieuw type unit op de verhuurmarkt te brengen. Niettegenstaande de verhuur van units het grootste gedeelte voor zijn rekening neemt, wordt ook hekwerk in verhuur aangeboden; gaande van standaard hekwerkpanelen tot gesloten panelen, ter beveiliging van bouwplaatsen.

Lenaerts-Blommaert verkoopt mobiele units, machines en bouwmaterieel. De troeven van de groep zijn een volledig gamma, goede kwaliteit, scherpe prijzen, een uitgebreide voorraad en een stipte levering. De toonzaal ligt aan de N16 in Temse. De eigen transportfirma staat in voor een stipte levering van het materieel alsook voor de verplaatsingen van zowel huurcontainers als eigen containers. Met een park van elf vrachtwagens kan er een uitstekende service geboden worden inzake levering, plaatsing, montage en inbedrijfstelling van schakel- en werfunits. De onderhoudstechniekers gaan dagelijks de baan op om de klantenservice te waarborgen. Het wagenpark wordt regelmatig vervangen, want dit is ten slotte het visitekaartje van de onderneming.

 
 

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

MSC: Digitaliseren en jouw Verhuurbedrijf

Publireportage

MSC: Digitaliseren en jouw Verhuurbedrijf

Zijn er zorgen om achterop te geraken in de competitieve verhuurmarkt terwijl je juist voorop wilt lopen? Dan is digitalisering een sleutel tot succes. Het digitaliseren van bedrijfsprocessen leidt tot optimale prestaties, tevreden klanten en[…]

TVH neemt Rentalift over

TVH neemt Rentalift over

Bobcat heeft volledig elektrische compacte rupslader

Bobcat heeft volledig elektrische compacte rupslader

TVH Equipment centraliseert activiteiten in nieuwbouw

TVH Equipment centraliseert activiteiten in nieuwbouw

Meer artikels