Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Leiedal zoekt partner voor Marke

Gerelateerde onderwerpen :

, ,
Leiedal zoekt partner voor Marke

Intercommunale Leiedal zoekt een private partner voor een multifunctioneel project in Marke (Kortrijk). Het project vormt het sluitstuk van aanpalende grootschalige ontwikkelingen, waaronder de kmo-zone De Prinse (Leiedal), de woonzone De Prinse (Koramic Real Estate) en het Decauvillepark (Leiedal en de stad Kortrijk). 

Het projectgebied beslaat 10.400 m², verdeeld over twee terreinen langs de N43, een verbindingsweg tussen de zuidelijke deelgemeenten en het centrum van de stad Kortrijk.
 
De private partner kan, in samenspraak met Leiedal en binnen de krijtlijnen van het rup Marke-Torkonjestraat van 9/6/2014, het project zowel ruimtelijk, architecturaal als programmatorisch zelf definiëren. Het ruimtelijke uitvoeringsplan biedt een grote flexibiliteit: wonen, handel, horeca, bedrijven, kantoren en diensten, openbare en private nuts- en gemeenschapsvoorzieningen, socioculturele en recreatieve voorzieningen behoren allemaal tot de mogelijkheden. Voorts legt de private partner ook een publiek plein aan en integreert hij een kleine beschermde woning in het project.
 
Geïnteresseerden kunnen tot vrijdag 25 oktober om 11 uur aan de selectiefase deelnemen via de website van Leiedal.
OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Bouwsector verwacht sterkere groei en meer jobs

Bouwsector verwacht sterkere groei en meer jobs

De bouwsector zet 2020 veelbelovend in en verwacht dit jaar een groei met 3%, wat aanzienlijk meer is dan vorig jaar (tussen 1,5 en 2%) en veel beter dan de algemene prognose voor de Belgische economie (± 1,4% in 2020). Ondertussen kwamen[…]

Besix bouwt twee bruggen en een tunnel in Dubai

Besix bouwt twee bruggen en een tunnel in Dubai

Antwerpen start aanleg fietshelling Parkbrug

Antwerpen start aanleg fietshelling Parkbrug

Matexi versnelt groei in Polen

Matexi versnelt groei in Polen

Meer artikels