Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Ledlamp met wifi-toegang

Ledlamp met wifi-toegang

Steeds meer mensen willen altijd en overal online zijn, zeker in de thuisomgeving. Het wifi-signaal is echter niet op alle plaatsen in huis even sterk. Een router of het gebruik van speciale accessoires kunnen helpen om het wifi-netwerk te vergroten, maar dat kost extra geld en volstaat vaak niet om van de hele woning een complete wifi-zone te maken. Er is altijd wel ergens een hoek waar het signaal niet of nauwelijks geraakt.

De oplossing komt eraan in de vorm van een ledlamp met wifi. De Sengled Boost combineert een ledlamp en wifi-versterker in één product. De lamp bevat twee geïntegreerde antennes die moeten zorgen voor een gegevensuitwisseling van maximum 300Mbps. Hiermee zorg je dat je op alle plekken in het huis of daarbuiten een goede verbinding hebt met je wifi-signaal. Binnen een netwerk kan je verschillende lampen gebruiken.

De lamp past in elke standaard E27-fitting en heeft een lichtcapaciteit van 470 lumen en de wifi-repeater werkt tot op 35 meter van de router. Het gewicht is 290 gram en de ledlamp heeft een doorsnede van 6 cm en een hoogte van 12 cm.

De Boost ziet er voor het overige uit als een gewone lamp en straalt een warm, wit ledlicht uit. De lamp is via een app te bedienen via smartphone of tablet. Je kan bv. de lampen dimmen in lichtsterkte en dit is zelfs per lamp te regelen. Sengled kondigt tevens een ledlamp aan met een ingebouwd draadloos audiosysteem. - EC

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Bouwsector riskeert Europese steun mis te lopen

Bouwsector riskeert Europese steun mis te lopen

Voor de relance van de Europese economie voorziet de Europese commissie in een herstelfonds van 750 miljard € waarvan ongeveer 5 miljard € voor België. De Europese commissie geeft daarbij zelf aan dat een groot deel van de[…]

23/09/2020 | Confederatie BouwEuropa
Kortrijk: brandweerkazerne wordt nieuwe Deelfabriek

Kortrijk: brandweerkazerne wordt nieuwe Deelfabriek

Techni-Mat gaat door!

Techni-Mat gaat door!

Langer zelfstandig wonen in hightech woning dankzij technisch woningplan

Langer zelfstandig wonen in hightech woning dankzij technisch woningplan