Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Led Expo verdubbelt oppervlakte

Gerelateerde onderwerpen :

De tweede editie van de Nederlandse vakbeurs Led Expo Benelux verdubbelt in grootte en wordt zo een belangrijk informatieplatform voor iedereen die professioneel bezig is met de overstap naar ledverlichting. Led Expo Benelux biedt een helder en efficiënt zicht op het uitgebreide producten- en dienstenaanbod. Volgens de organisatoren zijn alle toonaangevende leveranciers aanwezig in 's-Hertogenbosch (niet zo ver voorbij de grens met België). De top drie van de openbare verlichtingsmarkt (Philips, Schréder en Lightronics) staan met stands in het IGOV Paviljoen. Bekende ledbedrijven als Lightwell, Innolumis, HBI Bisscheroux, Fagerhult, Konica Minolta en Avalite/Cree zijn eveneens present. Uit België zijn o.m. A&C Solutions, Energy World LED Technic vertegenwoordigd. Alles samen zijn er meer dan honderd exposanten. Aansluitend op de vakbeurs is er een uitgebreid programma van op de praktijk toegesneden gratis workshops.

Led Expo Benelux wordt georganiseerd op 11 en 12 februari in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch. De beurs is dagelijks geopend van 10 tot 18 u. Meer info vind je op www.ledexpo.nl.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Eén op de vijf bouwbedrijven is nog 100% actief

Eén op de vijf bouwbedrijven is nog 100% actief

Uit een pas uitgevoerde enquête van de Confederatie Bouw waaraan 806 bedrijven deelnamen, blijkt dat slechts 18% van de bouwondernemingen nog volledig aan de slag is. 38% is nog gedeeltelijk actief, 44% van de bouwondernemingen is[…]

Bouwunie vindt premie voor werkenden een goed idee

Bouwunie vindt premie voor werkenden een goed idee

Elektrosector vraagt ook hinderpremie

Elektrosector vraagt ook hinderpremie

Geen zomerbouwstop aan de kust?

Geen zomerbouwstop aan de kust?

Meer artikels