Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Led Expo verdubbelt oppervlakte

Gerelateerde onderwerpen :

De tweede editie van de Nederlandse vakbeurs Led Expo Benelux verdubbelt in grootte en wordt zo een belangrijk informatieplatform voor iedereen die professioneel bezig is met de overstap naar ledverlichting. Led Expo Benelux biedt een helder en efficiënt zicht op het uitgebreide producten- en dienstenaanbod. Volgens de organisatoren zijn alle toonaangevende leveranciers aanwezig in 's-Hertogenbosch (niet zo ver voorbij de grens met België). De top drie van de openbare verlichtingsmarkt (Philips, Schréder en Lightronics) staan met stands in het IGOV Paviljoen. Bekende ledbedrijven als Lightwell, Innolumis, HBI Bisscheroux, Fagerhult, Konica Minolta en Avalite/Cree zijn eveneens present. Uit België zijn o.m. A&C Solutions, Energy World LED Technic vertegenwoordigd. Alles samen zijn er meer dan honderd exposanten. Aansluitend op de vakbeurs is er een uitgebreid programma van op de praktijk toegesneden gratis workshops.

Led Expo Benelux wordt georganiseerd op 11 en 12 februari in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch. De beurs is dagelijks geopend van 10 tot 18 u. Meer info vind je op www.ledexpo.nl.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Oplopende kosten duwen bouwbarometer in het rood

Oplopende kosten duwen bouwbarometer in het rood

Het ondernemersvertrouwen van bouwbedrijven zakte in het eerste kwartaal van 2022 naar 98,5, dat is een flink stuk onder de gezonde grens van 100. Negen op de tien bouwbedrijven maken zich ernstig zorgen over de economische situatie. Dat blijkt[…]

Hoge kosten doen kmo’s vrezen voor rendabiliteit

Hoge kosten doen kmo’s vrezen voor rendabiliteit

Elektrobedrijven teleurgesteld in federaal energieakkoord

Elektrobedrijven teleurgesteld in federaal energieakkoord

Vlaamse ondernemers vrezen voor recessie

Vlaamse ondernemers vrezen voor recessie

Meer artikels