Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Publireportage

Lasertopo en LaboConstruct bieden meet- en testapparatuur voor de bouwsector

Gerelateerde onderwerpen :

, ,
Lasertopo en LaboConstruct bieden meet- en testapparatuur voor de bouwsector

Sinds 1986 zijn Lasertopo en LaboConstruct actief op de markt, waar ze topografisch materiaal en labo-uitrusting aanbieden. 

Hun hoogtechnologische toestellen maken terreinwerk efficiënter, meetwerk preciezer en testresultaten accurater. 30 jaar ervaring in de sector heeft hen geleerd dat de service voorop moet staan, daarom is hun service center 23 uur per dag bereikbaar voor advies en oplossingen.

Eén adres voor alle meetapparatuur

Lasertopo is een geautoriseerde verdeler en servicepartner van Leica Geosystems en Nedo, maar ook voor alle andere merken stellen ze hun atelier open. Behalve het verdelen van topografisch materiaal beschikt Lasertopo over een van de grootste service centers van België. Het is mogelijk om toestellen binnen te geven voor zowel onderhoud als kalibratie. Hierbij wordt veel aandacht besteed aan verregaande controle en ijking. Met deze werkwijze wil Lasertopo steeds de hoogste precisie en snelheid garanderen.

Met het opzetten van hun eigen haal- en brengdienst heeft Lasertopo het leven van zijn klanten nog wat gemakkelijker gemaakt. Het toestel wordt opgehaald en na de herstelling wordt dit terug afgeleverd. Deze haal- en brengdienst heeft als doel om zo veel mogelijk last van de schouders van de klant te nemen.

De herstelde producten zijn steeds voorzien van hun eigen kwaliteitslabel. Door de hoge kwaliteitscontroles die ze hanteren, mogen ze zich ISO 9001:2015 genormeerd noemen.

Lasertopo-adviseurs

Behalve het aanbieden van producten en de service voor deze producten biedt Lasertopo ook onafhankelijk advies aan.

Gecertificeerde landmeters zijn 23 uur per dag beschikbaar voor het verstrekken van toelichtingen en informatie. Behalve deze raadgeving is het ook mogelijk om vrijblijvende demo’s, introductiecursussen en opleidingen te volgen. Voor Lasertopo is het zeer belangrijk dat advies steeds merkonafhankelijk blijft en dat elke klant van de juiste meet- en testapparatuur, voor zijn of haar werkgebied, voorzien wordt.

LaboConstruct

Een expertise van meer dan 30 opbouwen is geen klein karwei, een bedrijf ondergaat gedurende die periode heel wat veranderingen. En vanuit de jarenlange ervaring met Lasertopo is LaboConstruct ontstaan. Vandaag de dag zijn zij een expert in accuraat labomateriaal, dat reikt van basisuitrusting voor standaardmetingen tot geavanceerde testapparatuur. In Vlaanderen verdelen en leveren ze labomateriaal van wereldmarktleider Controls Group. Daarnaast leveren ze ook zeven aan beton- en asfaltcentrales, breekwerven, studiebureaus, universiteiten, erkende laboratoria,... Als leverancier van deze zeven werken zij met het merk Impact.

Net zoals Lasertopo beschikt LaboConstruct over een eigen service center. Hier staan industrieel ingenieurs en servicetechniekers 23 uur per dag paraat om begeleiding en hulp te bieden. LaboConbstruct heeft tevens een eigen betontechnoloog in dienst. Deze geeft de klanten van het juiste advies en begeleidt hen in het aankooptraject. Hiermee willen ze de klanten bijstaan in het behalen van de hoogste kwaliteitsnormen voor hun toepassingsgebied.

Tenslotte beschikt LaboConstruct over een onuitputbare voorraad aan wisselstukken. Zo bieden ze de garantie dat klanten steeds op een vlotte en kantvriendelijke manier geholpen worden.

www.lasertopo.be & www.laboconstruct.be

Publireportage

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Acteurs op bezoek bij BM Rent

Acteurs op bezoek bij BM Rent

Acteurs Jaak Van Assche en Ben Segers (Frans Van As en Dick Raymaeckers in de tv-reeks De zonen van Van As) kwamen samen met Olivier Stoffelen (derde van l.) van RV Productions tijdens Matexpo langs op de stand van Caterpillar-invoerder Bergerat[…]

23/09/2019 | Matexpo
Twin Trading vaart 
zijn eigen koers

Twin Trading vaart 
zijn eigen koers

Stalenrijplaten.be 
bewandelt nationale en 
internationale wegen

Stalenrijplaten.be 
bewandelt nationale en 
internationale wegen

Hidromek: een gevestigde waarde

Hidromek: een gevestigde waarde

Meer artikels