Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Kortrijks OCMW zoekt architect

Gerelateerde onderwerpen :

Het OCMW van Kortrijk is van plan een open offerteaanvraag uit te schrijven voor het aanstellen van een architect voor het ontwerpen van een volksrestaurant, een kinderopvang en kantoorruimte voor de ondersteunende diensten van een nog op te richten zorgbedrijf. De nieuwbouw komt in de plaats van de voormalige tapijtenwinkel Gheysens in de Doorniksestraat 60 en het aanpalende appartementsgebouw.

Er wordt uitgegaan van een forfaitair ereloon van 292.600 ' zonder btw waarin alle diensten en studies begrepen zijn, met uitzondering van de veiligheids­coördinatie. Het ontwerpteam moet bestaan uit minstens twee architecten die op de tabel van de Orde van Architecten staan of op een gelijkaardige officiële lijst in een andere lidstaat van de Europese Unie; een interieurontwerper gespecialiseerd in horeca-inrichting met relevante referenties in de horeca; een interieurontwerper met relevante ervaring in kinderopvang en administratieve gebouwen; een stabiliteitsingenieur met relevante ervaring; een erkend epb-verslaggever met kennis en ervaring in het maken van officiële metingen voor luchtdichtheid en ervaring met thermografie; een ingenieur ontwerp-hvac met relevante ervaring, een ingenieur ontwerp elektriciteit met relevante ervaring; een adviseur akoestiek met relevante ervaring.

Voorts geeft een jury punten op o.m. architecturale waarde. Mocht het winnende project niet uitgevoerd worden, ontvangen de ontwerpers slechts 2.500 '. Ook de tweede en de derde in de rangschikking ontvangen elk 2.500 '.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Denys geselecteerd voor Porthosproject in Rotterdam

Denys geselecteerd voor Porthosproject in Rotterdam

De multidisciplinaire bouwgroep Denys uit Wondelgem werd geselecteerd om mee te bouwen aan het Porthosproject, dat door Havenbedrijf Rotterdam, Gasunie en Energiebeheer Nederland werd ontwikkeld om bij te dragen aan het behalen van de[…]

Demir past milieuregels aan om minder werfwater te verspillen

Demir past milieuregels aan om minder werfwater te verspillen

Vlaanderen start sanering van Grote Laak

Vlaanderen start sanering van Grote Laak

Het stikstofarrest van de RvVb: het Vlaamse stikstofbeleid op losse schroeven?

Het stikstofarrest van de RvVb: het Vlaamse stikstofbeleid op losse schroeven?

Meer artikels