Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Kortrijks OCMW zoekt architect

Gerelateerde onderwerpen :

Het OCMW van Kortrijk is van plan een open offerteaanvraag uit te schrijven voor het aanstellen van een architect voor het ontwerpen van een volksrestaurant, een kinderopvang en kantoorruimte voor de ondersteunende diensten van een nog op te richten zorgbedrijf. De nieuwbouw komt in de plaats van de voormalige tapijtenwinkel Gheysens in de Doorniksestraat 60 en het aanpalende appartementsgebouw.

Er wordt uitgegaan van een forfaitair ereloon van 292.600 ' zonder btw waarin alle diensten en studies begrepen zijn, met uitzondering van de veiligheids­coördinatie. Het ontwerpteam moet bestaan uit minstens twee architecten die op de tabel van de Orde van Architecten staan of op een gelijkaardige officiële lijst in een andere lidstaat van de Europese Unie; een interieurontwerper gespecialiseerd in horeca-inrichting met relevante referenties in de horeca; een interieurontwerper met relevante ervaring in kinderopvang en administratieve gebouwen; een stabiliteitsingenieur met relevante ervaring; een erkend epb-verslaggever met kennis en ervaring in het maken van officiële metingen voor luchtdichtheid en ervaring met thermografie; een ingenieur ontwerp-hvac met relevante ervaring, een ingenieur ontwerp elektriciteit met relevante ervaring; een adviseur akoestiek met relevante ervaring.

Voorts geeft een jury punten op o.m. architecturale waarde. Mocht het winnende project niet uitgevoerd worden, ontvangen de ontwerpers slechts 2.500 '. Ook de tweede en de derde in de rangschikking ontvangen elk 2.500 '.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Geen nieuwe vergunning voor oppompen grondwater in Heers

Geen nieuwe vergunning voor oppompen grondwater in Heers

De Watergroep krijgt geen omgevingsvergunning om de komende twintig jaar grondwater op te pompen in het Limburgse Rukkelingen, een deelgemeente van Heers. Vlaams minister van Omgeving Zuhal Demir gaat enkel akkoord met een strikte[…]

27/05/2022 | ActueelGrondwater
Mechelen zet onthardingsteam aan het werk

Mechelen zet onthardingsteam aan het werk

Nieuwe tool berekent ideale grootte regenwaterput

Nieuwe tool berekent ideale grootte regenwaterput

Omgevingsvergunning voor sanering asbeststort in Rumst

Omgevingsvergunning voor sanering asbeststort in Rumst

Meer artikels