Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

KLIP digitale fase

Gerelateerde onderwerpen :

Bouwunie organiseert op 3 februari in haar eigen lokalen in Vilvoorde, op 5 februari bij Eandis in Melle, op 12 februari bij Infrax in Torhout en op 17 februari bij de VDAB in Herentals vier infomomenten over de nieuwe werking van KLIP. Het Agentschap voor Geografische Informatie Vlaanderen (AGIV), de verzekeringsbranche en Bouwunie zorgen voor de inhoudelijke input. Deze bijeenkomsten richten zich tot planaanvragers-aannemers in nutsinfrastructuur en de wegenis- en rioleringsbranche evenals ruwbouwaannemers, kortom de koepel van aannemers actief in het segment van de mechanische grondroering en grondbewerking.

Deze infomomenten vinden plaats van 14.30 tot 17 uur en bevatten na het onthaal en de intro een 'Toelichting over KLIP digitale fase (module, planning, decreet, demo) voor de aannemer' door Luc De Kock en Jan Laporte, KLIP-relatiebeheerders bij AGIV. Daarna bespreekt Yves Ghijsels, departementschef Uitgifte-beheer ongevallen bij de Federale Verzekering, de 'Aandachtspunten voor de planaanvrager vanuit de verzekeringstak: praktische implicaties van de nieuwe regeling (impact op de bestaande rechten en plichten, quid gebruik van tablets en graafmachines, moeten plannen in papiervorm of elektronische vorm op de bouwplaats zijn', ...)'. Tot slot volgt nog een algemene vragenronde en formuleert Bouwunie Infrastructuurwerken vzw de conclusies.

Deelname is gratis. Voor meer info contacteer je best Vincent Decruyenaere, tel. 050 47 46 62 of vincent.decruyenaere@bouwunie.be.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Te veel werk, te weinig volk

Te veel werk, te weinig volk

De schrijnwerkers en interieurbouwers hebben veel werk. 4 op de 10 zegt dat hun orderboekje nog beter gevuld is dan vorig jaar. Ze zijn dan ook op zoek naar extra werkkrachten. Een bijna onmogelijke zoektocht, zegt 98%! 85% van de[…]

14/02/2020 | HoutSociaal
Ministers debatteren op Vlariodag

Ministers debatteren op Vlariodag

WTCB wint Gouden Baksteen

WTCB wint Gouden Baksteen

ConstruBus promoot bouwsector in België

ConstruBus promoot bouwsector in België

Meer artikels