Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Kandidaten gezocht voor designwedstrijd

Gerelateerde onderwerpen :

TheSize, ontwerper en fabrikant van Neolith, lanceert de derde editie van zijn designwedstrijd 'My Neolith Project'. Deze jaarlijkse wereldwijde wedstrijd is een eerbetoon aan architecten, interieurdesigners en aannemers/uitvoerders die een woningrenovatieproject gerealiseerd hebben buiten Spanje in de periode 2012- 2016. De wedstrijd is verdeeld in drie categorieën (Europa, Noord- en Zuid-Amerika en de rest van de wereld) en biedt zowel aan vakmensen die al werkzaam zijn in de sector als aan studenten de kans om een prijs te winnen met hun project.

Het thema van dit jaar is 'Grote woonhuizen'. Neolith moet op een innovatieve wijze ingezet zijn bij het project voor twee verschillende toepassingen zoals bekleding, vloeren, de keuken, de badkamer, ' in of rond de woning. Neolith New Talents is een afzonderlijke speciale wedstrijd alleen voor studenten, waarbij het gaat om originele ontwerpen voor heel kleine woningen.

In alle categorieën is een reis ter waarde van 5.000 ' te winnen. Bij de reis horen een hotel en een ticket voor twee dagen KBIS 2017 (Kitchen and Bathroom Show) in Keulen (Duitsland) of Orlando (USA). Op 20 december wordt de winnaar gekozen door een speciaal voor deze gelegenheid samengestelde jury.

Kandidaten dienen hun inzending uiterlijk op 2 december in te sturen. Meer informatie en details over de deelname en inzending in de diverse categorieën zijn te vinden op www.thesize.es.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Architect Daniel Libeskind hertekent Antwerpse skyline

Architect Daniel Libeskind hertekent Antwerpse skyline

De Amerikaanse toparchitect Daniel Libeskind heeft zijn ontwerp voor de herbestemming van de Antwerpse KBC-toren, de zogenaamde Boerentoren, voorgesteld. De bekende ondernemer Fernand Huts, eigenaar van Katoen Natie Groep, wil het gebouw een[…]

05/12/2022 | ProjectenErfgoed
Woonproject en nieuwe campus aan Havenkaai in Kortrijk

Woonproject en nieuwe campus aan Havenkaai in Kortrijk

Vier architectenteams willen wetenschapshub in Kortrijk ontwerpen

Vier architectenteams willen wetenschapshub in Kortrijk ontwerpen

Theunisbrug in Merksem wint Architecture Masterprize 2022

Theunisbrug in Merksem wint Architecture Masterprize 2022

Meer artikels