Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Kandidaten gezocht voor designwedstrijd

Gerelateerde onderwerpen :

TheSize, ontwerper en fabrikant van Neolith, lanceert de derde editie van zijn designwedstrijd 'My Neolith Project'. Deze jaarlijkse wereldwijde wedstrijd is een eerbetoon aan architecten, interieurdesigners en aannemers/uitvoerders die een woningrenovatieproject gerealiseerd hebben buiten Spanje in de periode 2012- 2016. De wedstrijd is verdeeld in drie categorieën (Europa, Noord- en Zuid-Amerika en de rest van de wereld) en biedt zowel aan vakmensen die al werkzaam zijn in de sector als aan studenten de kans om een prijs te winnen met hun project.

Het thema van dit jaar is 'Grote woonhuizen'. Neolith moet op een innovatieve wijze ingezet zijn bij het project voor twee verschillende toepassingen zoals bekleding, vloeren, de keuken, de badkamer, ' in of rond de woning. Neolith New Talents is een afzonderlijke speciale wedstrijd alleen voor studenten, waarbij het gaat om originele ontwerpen voor heel kleine woningen.

In alle categorieën is een reis ter waarde van 5.000 ' te winnen. Bij de reis horen een hotel en een ticket voor twee dagen KBIS 2017 (Kitchen and Bathroom Show) in Keulen (Duitsland) of Orlando (USA). Op 20 december wordt de winnaar gekozen door een speciaal voor deze gelegenheid samengestelde jury.

Kandidaten dienen hun inzending uiterlijk op 2 december in te sturen. Meer informatie en details over de deelname en inzending in de diverse categorieën zijn te vinden op www.thesize.es.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Dendermonde wil toekomst vestinggordel veiligstellen

Dendermonde wil toekomst vestinggordel veiligstellen

De stad Dendermonde schrijft een studieopdracht uit voor de opmaak van het ruimtelijk masterplan ‘Vestinggordel Dendermonde’, inclusief een participatieluik. Dat gebeurt in samenwerking met de Vlaamse bouwmeester. Het plangebied[…]

Lommel wil nieuw jongerencentrum bouwen

Lommel wil nieuw jongerencentrum bouwen

Negentiende Oproep WinVorm

Negentiende Oproep WinVorm

Consortium gekozen voor bouw nieuw VRT-hoofdkwartier

Consortium gekozen voor bouw nieuw VRT-hoofdkwartier

Meer artikels