Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Jozef De Poorter (Group Monument) overleden

Gerelateerde onderwerpen :

,
Jozef De Poorter (Group Monument) overleden

Wij vernemen het overlijden van ir. Jozef De Poorter, de stichter, voorzitter en bezieler van Group Monument uit Ingelmunster. Jozef De Poorter werd 83 jaar en laat naast zijn vrouw Germa Vandewalle, met Pieter, Gudrun, Jan en Barbara ook vier kinderen na. Omwille van de geldende coronamaatregelen vond de begrafenis in familiekring plaats.
Jozef De Poorter werd geboren in Ingelmunster op 8 juni 1938. Hij was niet alleen de stichter en bezieler en voorzitter van Group Monument, maar tevens bestuurder van alle werkmaatschappijen van het bedrijf.
 
Dat zijn er een heleboel: Monument Vandekerckhove, Monument Hainaut, Monument Stability Contractor, Monument Renovation Technics, Monument Goedleven, Altritempi, Patrimonium Research Consulting, Monument Real Estate, Monument Lanfry (FR), Monument Logistics en Monument Materieel.
 
Jozef De Poorter was tevens erevoorzitter van AEERPA  (Association Européenne des Entreprises de Restauration du Patrimoine Architecturale), erebestuurder van vzw De Vrienden van de Sint-Niklaaskerk te Gent, erebestuurder van de Algemene Borgstellingen en erebestuurder van Icomos.
 
In het verleden was hij ook voorzitter van de Kerkfabriek Sint-Pieter Emelgem, Eucora, Probus Andleie en de Sint-Vincentius Genootschap Emelgem. Tevens was Jozef De Poorter gewezen bestuurder van IKMO (het latere Provikmo).
 
Bouwkroniek betuigt de familie, vrienden en kennissen van Jozef De Poorter haar oprechte deelneming.

 

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

'Virtual reality zal het meeste impact hebben op de bouwsector'

'Virtual reality zal het meeste impact hebben op de bouwsector'

Bouwkroniek laat elke week een CEO of andere leidinggevende uit de brede Belgische bouwsector aan het woord. Deze week mag Anthony Blavier, CEO van Maisons Compère/Woningen Compere, antwoorden op onze vijf standaardvragen.    […]

Patrick Cloet overleden

Patrick Cloet overleden

'Circulair bouwen mag geen modebegrip worden'

'Circulair bouwen mag geen modebegrip worden'

Familie Delmulle viert 100 jaar Danilith

Familie Delmulle viert 100 jaar Danilith

Meer artikels