Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Jos Heylen nv wint Schrijnwerk Award Interieurbouw 2015

Gerelateerde onderwerpen :

Jos Heylen nv wint Schrijnwerk Award Interieurbouw 2015

Jos Heylen nv uit Hulshout heeft op 26 november de Schrijnwerk Award 2015 in de categorie Interieurbouw in de wacht gesleept. Een onafhankelijke vakjury selecteerde zijn project, de totaalinrichting van een eigentijdse nieuwbouwwoning in de Antwerpse noordrand, uit enkele tientallen realisaties. Ze waardeerde vooral het professionele vakmanschap, de extreme detaillering en de erg hoge afwerkingsgraad van het winnende project.

Het strakke ontwerp van deze realisatie van Conix RDBM Architects combineert zuivere materialen: ultrafijne zwarte boekenplanken en fronten in witgelakte mdf contrasteren mooi met de warmte van donkere moeraseikfineer. Bij de uitvoering werd veel aandacht besteed aan de verdoken integratie van alle technieken.

Jos Heylen nv won reeds de Schrijnwerk Award in 2009 en 2014 en behaalde in 2013 een tweede plaats. Deze kmo met twintig vakmensen realiseert in haar eigen atelier met hoogtechnologische cnc-machines de meest uiteenlopende maatwerkinterieurs, van kasten en keukens over kantoor- en winkelinrichting tot alle binnenschrijnwerk zoals deuren, trappen en lambriseringen. Zaakvoerder Jos Heylen en zijn vrouw Carine De Ceuster staan al meer dan dertig jaar aan het roer van dit familiebedrijf, dat al meer dan 65 jaar bestaat.

De uitreiking van de Schrijnwerk Awards 2015, een initiatief van het vakblad Schrijnwerk, vond plaats bij Kempa nv in Herentals. De andere winnaars waren Fierens bvba uit Zedelgem in de categorie Buitenschrijnwerk, Group Ceyssens uit Heusden-Zolder in de categorie Aluminium schrijnwerk en Gitok uit Kalmthout in de categorie Schoolprojecten.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Elektrosector vraagt ook hinderpremie

Elektrosector vraagt ook hinderpremie

Nelectra, de federatie voor de elektrosector heeft Vlaams minister van Economie, Hilde Crevits gevraagd om de hinderpremie uit te breiden zodat ook elektro-installateurs er gebruik van kunnen maken. Ondernemers die actief zijn in de[…]

Geen zomerbouwstop aan de kust?

Geen zomerbouwstop aan de kust?

Bouwshops willen hinderpremie

Bouwshops willen hinderpremie

Vlaamse hinderpremie ook nodig voor de bouw

Vlaamse hinderpremie ook nodig voor de bouw

Meer artikels