Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Jochen Daneels versterkt directie van Beddeleem

Gerelateerde onderwerpen :

,
Jochen Daneels versterkt directie van Beddeleem

Jochen Daneels (36) werd zopas aangesteld tot commercieel directeur van afwerkingsbouwbedrijf Beddeleem uit Nazareth. Beddeleem is vooral bekend als producent en plaatser van verplaatsbare (systeem)wanden, maar is uitgegroeid tot een totaalafwerkingsbedrijf met erkenning klasse 8 categorie D. Daardoor mag het de grootste renovatieprojecten van a tot z in eigen beheer afwerken en inrichten. Het bedrijf wordt geleid door de co-ceo’s Hendrik Daneels en Koen De Block.

Jochen Daneels startte na zijn studies industrieel ingenieur Bouwkunde bij Beddeleem, waar hij de voorbije dertien jaar kennis en ervaring vergaarde als projectmanager. Bijzonder fier is hij op enkele recente prestigieuze en uitdagende afwerkingsprojecten die hij in team heeft gerealiseerd in de Residence Palace (het gebouw van de Europese raad), de WTC3-toren en het Pacheco-gebouw (IBZ) in Brussel. Jochen heeft overigens nog drie jongere broers die allen als projectmanager werken bij Beddeleem. 


Jochen Daneels wordt verantwoordelijk voor verkoop, marketing en communicatie, wat voorheen door zijn vader en ceo Hendrik Daneels werd gevolgd. De afzonderlijke functie was noodzakelijk. “We willen met Beddeleem meer de richting uit van totale afwerking van gebouwen, in rechtstreekse opdracht van de bouwheer. We zullen ons dus intenser profileren en positioneren en onze aanwezigheidspolitiek opvoeren op beurzen, events en businessnetwerken. Ook het buitenland wordt nog intenser aangepakt”, aldus Jochen Daneels.    

Daneels maakt als commercieel directeur deel uit van de zeskoppige directieraad met daarin de ceo’s Hendrik Daneels en Koen De Block, cfo Patrick Van derBruggen, coo Wouter Vermeire en Steven Van de Mosselaer (productie).

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Moederbedrijf Toi Toi en Dixi overgenomen

Moederbedrijf Toi Toi en Dixi overgenomen

ADCO Group, het moederbedrijf van de merken Toi Toi en Dixi, is overgenomen door Apax Funds.  ADCO is actief in tijdelijk sanitair voor o.m. bouwwerven en evenementen en heeft zijn hoofdzetel in Duitsland. ADCO is in 28 landen in de hele[…]

Moyersoen, online veilingspecialist in bouwmaterialen, rollend materieel en meer!

Publireportage

Moyersoen, online veilingspecialist in bouwmaterialen, rollend materieel en meer!

Aantal faillissementen fors gestegen

Aantal faillissementen fors gestegen

ISO-certificaat voor Van den Broeck-Prolians

ISO-certificaat voor Van den Broeck-Prolians

Meer artikels