Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Jochen Daneels versterkt directie van Beddeleem

Gerelateerde onderwerpen :

,
Jochen Daneels versterkt directie van Beddeleem

Jochen Daneels (36) werd zopas aangesteld tot commercieel directeur van afwerkingsbouwbedrijf Beddeleem uit Nazareth. Beddeleem is vooral bekend als producent en plaatser van verplaatsbare (systeem)wanden, maar is uitgegroeid tot een totaalafwerkingsbedrijf met erkenning klasse 8 categorie D. Daardoor mag het de grootste renovatieprojecten van a tot z in eigen beheer afwerken en inrichten. Het bedrijf wordt geleid door de co-ceo’s Hendrik Daneels en Koen De Block.

Jochen Daneels startte na zijn studies industrieel ingenieur Bouwkunde bij Beddeleem, waar hij de voorbije dertien jaar kennis en ervaring vergaarde als projectmanager. Bijzonder fier is hij op enkele recente prestigieuze en uitdagende afwerkingsprojecten die hij in team heeft gerealiseerd in de Residence Palace (het gebouw van de Europese raad), de WTC3-toren en het Pacheco-gebouw (IBZ) in Brussel. Jochen heeft overigens nog drie jongere broers die allen als projectmanager werken bij Beddeleem. 


Jochen Daneels wordt verantwoordelijk voor verkoop, marketing en communicatie, wat voorheen door zijn vader en ceo Hendrik Daneels werd gevolgd. De afzonderlijke functie was noodzakelijk. “We willen met Beddeleem meer de richting uit van totale afwerking van gebouwen, in rechtstreekse opdracht van de bouwheer. We zullen ons dus intenser profileren en positioneren en onze aanwezigheidspolitiek opvoeren op beurzen, events en businessnetwerken. Ook het buitenland wordt nog intenser aangepakt”, aldus Jochen Daneels.    

Daneels maakt als commercieel directeur deel uit van de zeskoppige directieraad met daarin de ceo’s Hendrik Daneels en Koen De Block, cfo Patrick Van derBruggen, coo Wouter Vermeire en Steven Van de Mosselaer (productie).

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

HUF HAUS bouwt premium sleutelklare prefabwoningen in hout en glas

HUF HAUS bouwt premium sleutelklare prefabwoningen in hout en glas

De Duitse prefabbouwer HUF HAUS GmbH & Co. KG met hoofdkwartier in Hartenfels (Westerwald, Rheinland-Pfalz) profileert zich als een pionier en Europese marktleider in tijdloze premium prefabwoningen met een moderne architectuur in de paal[…]

DEME laat sleephopperzuiger Meuse River te water

DEME laat sleephopperzuiger Meuse River te water

Sweco neemt Pythagoras over

Sweco neemt Pythagoras over

Jansen Cleanrooms neemt Belo Electrics over

Jansen Cleanrooms neemt Belo Electrics over

Meer artikels