Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

JoBB-Cup lokt 32 ploegen

Gerelateerde onderwerpen :

JoBB-Cup lokt 32 ploegen

De Jonge Ondernemers Brussel Vlaams-Brabant (JoBB), de lokale kamer voor jonge ondernemers in de bouwsector, organiseerde op zaterdag 22 augustus met succes haar tweede minivoetbaltornooi. 32 ploegen namen het tegen elkaar op op de zonovergoten terreinen van Boka United in Sint-Ulriks-Kapelle (linkse foto), waarbij de ploeg Sportsminded van de gelijknamige firma het tornooi won. 'Naast het sportieve aspect biedt deze JoBB-Cup ook de mogelijkheid aan lokale ondernemingen om elkaar te ontmoeten en contacten te leggen in een gemoedelijke sfeer. Dit type evenementen biedt de kans om bruggen te bouwen tussen ondernemingen en stimuleert het uitwisselen van ervaringen. Zo is tussen de leden van onze organisatie een band gegroeid waar ook op professioneel vlak diverse samenwerkingen uit voortvloeien', meldt Michael Roels (r. op de rechtse foto), voorzitter van de jongerenkamer, hier in het gezelschap van Jeroen Nevelsteen, voorzitter van het Management Team van de Confederatie Bouw Brussel Vlaams-Brabant (l.).

De Jongerenkamer van de Confederatie Bouw Brussel Vlaams-Brabant (JoBB) werd opgericht in 1990. Op aansturen van Michael Roels werd in 2014 een nieuwe bestuursraad samengesteld om ze nieuw leven in te blazen. Intussen werd reeds tal van activiteiten georganiseerd zoals studiedagen, debatavonden, bedrijfs- en werfbezoeken, teambuildingactiviteiten (mountainbike, mini-voetbal, '), uitstappen en groepsreizen.

'Dankzij de jongerenkamer krijgen we meer inzicht in de besognes van jonge ondernemers en kunnen we hun belangen beter verdedigen bij de overheden, ook op nationaal niveau', oppert Jurgen Hamelryck, adjunct-directeur bij de Confederatie Bouw Brussel Vlaams-Brabant.

Volgend jaar komt er ongetwijfeld een derde editie van de JoBB-Cup.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Oplopende kosten duwen bouwbarometer in het rood

Oplopende kosten duwen bouwbarometer in het rood

Het ondernemersvertrouwen van bouwbedrijven zakte in het eerste kwartaal van 2022 naar 98,5, dat is een flink stuk onder de gezonde grens van 100. Negen op de tien bouwbedrijven maken zich ernstig zorgen over de economische situatie. Dat blijkt[…]

Hoge kosten doen kmo’s vrezen voor rendabiliteit

Hoge kosten doen kmo’s vrezen voor rendabiliteit

Elektrobedrijven teleurgesteld in federaal energieakkoord

Elektrobedrijven teleurgesteld in federaal energieakkoord

Vlaamse ondernemers vrezen voor recessie

Vlaamse ondernemers vrezen voor recessie

Meer artikels