Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Jan Feijen directeur Building Services bij SPIE Belgium

Gerelateerde onderwerpen :

,
Jan Feijen directeur Building Services bij SPIE Belgium

(c) SPIE Belgium

SPIE Belgium, gespecialiseerd in multitechnische dienstverlening op het gebied van energie en communicatie, heeft Jan Feijen benoemd tot directeur van de afdeling Building Services. In deze functie is hij specifiek verantwoordelijk voor de onderhoudsactiviteiten en de ontwikkeling daarvan in heel België.
Jan Feyen is industrieel ingenieur van opleiding (De Nayer Instituut in Mechelen) en heeft ook verschillende opleidingen gevolgd in strategie, leiderschap en financiën. Hij werkte bij de Colruytgroep (Dolmen Automation), DCM, de Cegelec-groep, Arcadis België, Cofely Services (Engie), Ecom Services (Engie), Senec (Engie) en Engie Solutions.
 
“De facilitaire markt is in volle beweging. Er is een stijgende vraag naar moderne en energievriendelijke gebouwen die eveneens gemakkelijk bereikbaar zijn. Als gevolg van de viruscrisis gaat er nu nog meer nagedacht worden over het gebruik van kantoren die eveneens andere functies zoals ontmoetingsplekken zullen moeten bevatten.”
 
“Organisaties zijn immers volop bezig het werken op een andere wijze invulling te geven waardoor ook hun gebouwen aan transformaties onderhevig zullen zijn. De facilitaire markt zal een belangrijke plaats krijgen om deze omschakeling mee te bewerkstelligen. Hier willen we met onze Building Service activiteiten verstandig op inspelen”, aldus Jan Feyen.
 
SPIE Belgium is een dochteronderneming van de groep SPIE. Het bedrijf biedt zijn klanten uit de industrie en de tertiaire en infrastructuursector een lokale service en een gediversifieerd aanbod. Met meer dan 1.850 medewerkers en 14 vestigingen in België en
eentje in Luxemburg staat SPIE Belgium voor geïntegreerde oplossingen en diensten op het gebied van elektrotechniek,
machinebouw en airconditioning, energie en communicatienetwerken.

SPIE telt bijna 45.500 medewerkers en is lokaal sterk vertegenwoordigd. De groep SPIE boekte in 2020 een
geconsolideerde omzet van 6,6 miljard € en een geconsolideerde ebita van 339 miljoen €.
 

 

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

MCS Rental Software: Digitaliseren en jouw Verhuurbedrijf

Publireportage

MCS Rental Software: Digitaliseren en jouw Verhuurbedrijf

Zijn er zorgen om achterop te geraken in de competitieve verhuurmarkt terwijl je juist voorop wilt lopen? Dan is digitalisering een sleutel tot succes. Het digitaliseren van bedrijfsprocessen leidt tot optimale prestaties, tevreden klanten en[…]

Glasbedrijf Mols-Dom weer aanwezig in Herentals

Glasbedrijf Mols-Dom weer aanwezig in Herentals

Groot asfaltfreesbedrijf wordt overgenomen

Groot asfaltfreesbedrijf wordt overgenomen

Habenu-van de Kreeke neemt Nederlandse bedrijven over

Habenu-van de Kreeke neemt Nederlandse bedrijven over

Meer artikels