Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Ipcom neemt Insulcon over

De Vlaamse isolatiematerialengroep Ipcom neemt het Nederlandse Insulcon over, een specialist in brandwerende materialen voor de industrie.

Ipcom verwerkt en verdeelt isolatiemateriaal. Dat wordt afgenomen bij groepen zoals Saint-Gobain, Paroc, Armacell en Recticel en op maat versneden zodat de industrie het kan gebruiken. De groep staat vooral sterk in technische, thermische en akoestische isolatiematerialen voor de proces- en de bouwindustrie.

Waterland

Een meerderheid van Ipcom is in handen van de investeringsgroep Waterland. Deze laatste stapte vijf jaar geleden in Waeyaert-Vermeersch, een distributeur van isolatiemateriaal. Een jaar later fuseerde het bedrijf met sectorgenoot Isowill. Daaruit groeide Ipcom. Nadien volgden nog een hele reeks overnames waardoor het bedrijf nu één van de grotere Noord-Europese spelers in isolatiemateriaal is. Nico en Carlo Vermeersch (Waeyaert-Vermeersch) en Guy Lenaerts (Isowill) hebben eveneens nog belangen in Ipcom.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Tips & Tricks

Tips & Tricks

In een deze reeks, exclusief voor Bouwkroniek, geven we praktische en haalbare tips om de slaagkansen van je offertes gevoelig te verhogen.

23/10/2020 |
Bouwprofessionals welkom in virtuele stad van de toekomst

Bouwprofessionals welkom in virtuele stad van de toekomst

Reconversie vervuilde bedrijfssite Bottelare kan starten

Reconversie vervuilde bedrijfssite Bottelare kan starten

Nieuwe methode om verf te testen

Nieuwe methode om verf te testen