Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Inbouwmodule eSafe combineert functies

Gerelateerde onderwerpen :

Inbouwmodule eSafe combineert functies

Online bestelde pakjes correct thuis geleverd krijgen was nog nooit zo makkelijk dankzij de pakketbrievenbussen van eSafe. Bovenop de bestaande vrijstaande modellen pakt eSafe op Batibouw ook voor het eerst uit met een inbouwmodule. Die is net zo strak ontworpen als z’n vrijstaande tegenhanger, maar is vooral ook perfect moduleerbaar.

De pakketbus – beschikbaar in verschillende afmetingen – is slechts één van de beschikbare onderdelen van een configureerbaar totaalpakket om in te bouwen in een tuinmuur of -poort. Ook een huisnummer, brievenbus, deurbel, videofoon en/of codeklavier behoren tot de mogelijkheden. Daarbij is alles esthetisch perfect geïntegreerd in één en hetzelfde paneel. Zowel met de videofoon als met het codeklavier kan je dan zowel een tuinpoort als de pakketbus openen.Klanten kunnen ervoor kiezen om hun pakketbus via de videofoon te kunnen openen. Dan kunnen ze op het moment van een levering het deurtje perfect vanop afstand ontgrendelen via een applicatie op hun smartphone. Wie kiest voor het codeklavier, geeft bij een online aankoop de code mee zodat de koerier in kwestie de pakketbus zelf kan ontgrendelen bij levering. Wie geen fan is van één van die beide geconnecteerde oplossingen kan ook kiezen voor een pakketbus met codeklavier op batterijen. In dat geval is er sowieso geen kabelaansluiting nodig, terwijl ze ook hier hun pakje foutloos geleverd krijgen dankzij de code die ze online meegeven bij de bestelling.

 
 

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Renson deelt bos uit op Batibouw

Renson deelt bos uit op Batibouw

Renson deelt op Batibouw een boom uit aan wie zijn stand 230 in Paleis 4 bezoekt. Vele mensen willen terug naar de natuur en daar speelt Renson vol op in als specialist in natuurlijke ventilatie en daglicht en outdoor living. CEO Paul Renson gaf[…]

Bouwsector verwacht sterkere groei en meer jobs

Bouwsector verwacht sterkere groei en meer jobs

Megaton/Structo Prefab Systems: kwaliteit speelt de hoofdrol

Megaton/Structo Prefab Systems: kwaliteit speelt de hoofdrol

Duco presenteert nieuw ventilatiegamma

Duco presenteert nieuw ventilatiegamma

Meer artikels