Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

ID Recruitment: projectleider

Gerelateerde onderwerpen :

ID Recruitment: projectleider

Als enige wervings- en selectiekantoor in België specialiseert ID Recruitment zich in Klasse 8 Bouwkunde. Als geen ander kent ID Recruitment de spelers binnen de Klasse 8. Op deze manier adviseren we in alle discretie en vertrouwen tijdens een actieve of zelfs passieve zoektocht. Een contract wordt steeds afgesloten rechtstreeks bij de werkgever in vast dienstverband of op freelancebasis. Geen interim of detachering.

PROJECTLEIDER UTILITEIT KLASSE 8

De klant van ID Recruitment is een klasse 8 aannemer met een heel goede en constante naam. Hoewel ze zich voornamelijk specialiseren in Gebouwen, kunnen ze ook uitstekende referenties voorleggen binnen de Burgerlijke Bouwkunde. Het bedrijf heeft verschillende dochterondernemingen waardoor ze zich specialist kunnen noemen in verschillende niches binnen de bouwkunde. Van oorsprong is deze aannemer een familiebedrijf en dat laat zich nog steeds voelen in de bedrijfscultuur. Ze hebben een zeer open en vlakke structuur waar korte communicatielijnen zeer kenmerkend zijn. Het bedrijf staat financieel heel sterk en kan zo hun werknemers zekerheid bieden. Mensen kiezen voor deze aannemer omdat ze willen meebouwen aan prachtige projecten en zo hun stempel drukken op de mooiste bouwwerken in België. Een woord is een woord bij deze aannemer en ze doen er ook alles aan om iedereen zich zo comfortabel mogelijk te maken in zijn positie. Ze zorgen voor een constante opleiding en begeleiding om hun eigen mensen optimale kansen te bieden. Door hun interne structuur kunnen ze ingenieurs heel veel bieden op vlak van uitvoering en binnendienstfuncties. Loyale werknemers worden steeds beloond met een heel competitief loon en vrijheid in hun job.
Momenteel biedt deze aannemer werven aan in Antwerpen, Vlaams-Brabant, Brussel, Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Toewijzing van het project is afhankelijk van de eigen woonplaats en interesse.

www.idrecruitment.beinfo@idrecruitment.be • Tel 09/278 50 01
Contact : Wenke Dehoorne • wenke@idrecruitment.be • Mob 0486/135 407
 

AANBESTEDINGEN
Alle aanbestedingen

Meest aanbevolen artikels

Gemeente Schoten: deskundige gebouwen - technisch opzichter

Gemeente Schoten: deskundige gebouwen - technisch opzichter

Jouw functie Wist je dat het patrimonium van Gemeente en OCMW Schoten zo’n 100 gebouwen telt? We willen ze graag energiezuining, duurzaam en milieu- bewust beheren. Daarvoor hebben we jouw bouwtechnisch advies nodig. Jouw profiel We zijn[…]

19/06/2018 |
BTV: inspecteur hijs-en hefwerktuigen

BTV: inspecteur hijs-en hefwerktuigen

Gemeentebestuur van Waasmunster: diensthoofd omgeving (omgevingsambtenaar)

Gemeentebestuur van Waasmunster: diensthoofd omgeving (omgevingsambtenaar)

ABVV: projectleider dienst gebouwen

ABVV: projectleider dienst gebouwen

Meer artikels