Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Huurland zit in het nieuw en opent twee nieuwe filialen

Gerelateerde onderwerpen :

Huurland zit in het nieuw en opent twee nieuwe filialen

© Rika Vanhove

Huurland vierde vorig jaar zijn veertigste verjaardag. Sindsdien straalt de jongste generatie in het bedrijf een krachtige visie uit. Die vertaalt zich onder andere in een nieuwe huisstijl en ambitieuze uitbreidingsplannen.

Huurland meet zich voortaan een frisse en dynamische look aan. Van de outfit van het personeel tot de catalogus, van de nieuwsbrief tot de website, de nieuwe huisstijl mag en zal gezien worden. Het groen blijft behouden als verwijzing naar de familiale waarden. Daarnaast zit in de huisstijl ook zwart, als teken van verjonging en kracht. Huurland is de jongste jaren fel geëvolueerd als verhuurbedrijf. Het richt zich tegenwoordig volop op de bouwprofessional, met een duidelijke visie en een sterk uitgebouwd verhuurgamma.

Huurland kiest bewust voor een persoonlijke aanpak dicht bij de klant. Om het cliënteel nog beter te bedienen, vernieuwt het bedrijf zijn negen filialen. De klant kan daar alle gereedschappen afhalen. Persoonlijk advies, een catalogus en een kop koffie krijgt hij er gratis bij.

Grote machines

Ook bij het leveren van grote machines gaat Huurland voor een zo lokaal mogelijke aanpak. Ze leveren namelijk vanuit vier grote filialen in Aalst, Gent, Kortrijk en Brugge. Van daaruit brengen hun eigen vrachtwagens de machines tot bij de klant. Zo leveren zij snel en probleemloos minigravers tot 8 ton, generatoren tot 100 kva, hoogwerkers tot 21 m en grondverzetmachines.

Eke en Maldegem

In maart opent een nieuw filiaal zijn deuren in de Begoniastraat 20 in Eke. Door zijn ligging langs de N60, nabij de E17 en de E40, is dit filiaal heel gemakkelijk bereikbaar. Huurlands’ oudste vestiging in Sint-Denijs-Westrem daarentegen sluit zijn deuren. Gentse klanten kunnen dus kiezen tussen de nieuwe vestiging in Eke en het vernieuwde Gentse filiaal aan de Wiedauwkaai 27. In september opent Huurland zijn tiende filiaal in Maldegem aan de Aaltersebaan 205.

25.000 machines

Al meer dan 40 jaar ondersteunt Huurland Vlaamse bouwplaasten. Tegenwoordig doen zij dit met 25.000 machines, negen filialen en een service op maat van de klant. Huurland gelooft, meer dan ooit, dat huren en delen de toekomst is. Het biedt immers een flexibel, rendabel en duurzaam alternatief voor het individueel aankopen van machines.

 

 

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

MSC: Digitaliseren en jouw Verhuurbedrijf

Publireportage

MSC: Digitaliseren en jouw Verhuurbedrijf

Zijn er zorgen om achterop te geraken in de competitieve verhuurmarkt terwijl je juist voorop wilt lopen? Dan is digitalisering een sleutel tot succes. Het digitaliseren van bedrijfsprocessen leidt tot optimale prestaties, tevreden klanten en[…]

TVH neemt Rentalift over

TVH neemt Rentalift over

Bobcat heeft volledig elektrische compacte rupslader

Bobcat heeft volledig elektrische compacte rupslader

TVH Equipment centraliseert activiteiten in nieuwbouw

TVH Equipment centraliseert activiteiten in nieuwbouw

Meer artikels