Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Publireportage

Huurland: one-stop-shop voor alle materiaalnoden

Huurland: one-stop-shop voor alle materiaalnoden

Huurland is een dynamische onderneming, die zich focust op het leveren van uitstekende verhuuroplossingen aan kleine en middelgrote bouwbedrijven.

De klanten van Huurland zijn actief in alle aspecten van het bouwproces. Enkele voorbeelden zijn ruwbouw, renovatie, installatie, afwerking, aanleg en onderhoud. Huurland focust zich op vier belangrijke pijlers: een hoge beschikbaarheid van machines voor een snelle service; betrouwbaar materiaal; advies; en het stipt navolgen van gemaakte afspraken.

TWEE NIEUWE FILIALEN GEOPEND

Ook in 2019 timmert Huurland voort aan zijn visie. Om die visie vorm te geven heeft Huurland de voorbije maanden twee nieuwe vestigingen geopend. De eerste is te vinden in Maldegem, langs de bekende Knokkebaan (adres: Aalterbaan 205E). Het is een vlot bereikbare locatie, die het volledige Meetjesland (regio Maldegem, Eeklo en Aalter) en Zeeuws-Vlaanderen zal bedienen.
Daarnaast is Huurland nu ook actief in Brussel. De verhuurketen heeft een vestiging geopend op de N9 in Zellik (adres: Doornveld 80). Langs die weg kunnen de machines vlot tot bij de Brusselse klanten geleverd worden. Aan de afhaalbalie worden klanten steeds tweetalig bediend. Bovendien kan Huurland zijn volledige communicatie vertalen naar het Frans, zodat ook de Franstalige klanten zich hier thuis kunnen voelen.

FOCUS OP ROLLEND MATERIEEL

Naast een uitbreiding van het aantal afhaalpunten investeert Huurland continu verder in de uitbreiding van zijn vloot, om deze volledig af te stemmen op de behoeften van de bouwbedrijven. Naast de bekende gereedschappen biedt Huurland een volledig assortiment hoogwerkers, generatoren en compressoren. Bovendien is er een uitgebreide vloot beschikbaar voor grondverzet, alsook tuin- en parkmachines, gaande van minigravers tot dumpers en walsen. Ook op het vlak van handlingequipment biedt Huurland een basisassortiment heftrucks en verreikers aan. Deze machines zijn vanuit alle vestigingen verkrijgbaar tegen scherpe leveringstarieven. Huurland wordt zo een one-stop-shop voor alle materiaalnoden op de werf.

SPECIALISATIE EN LANGE-TERMIJN VERHUUR

Huurland verhuurt een breed assortiment, maar is historisch ook gespecialiseerd in het uitdrogen en verwarmen van werven. Huurland verwarmt en droogt jaarlijks 2.000 werven, zodat het werk tijdens koude en vochtige periodes kan doorgaan.
De firma gelooft dat verhuur een duurzaam alternatief is voor de inzet van machines. De kortetermijnhuur op dag-, week- en maandbasis biedt immers heel wat voordelen ten opzichte van het eigenaarschap. Klanten die willen werken zonder technische zorgen en actief zijn in steeds veranderende omstandigheden verkiezen voornamelijk kortetermijnhuur. Daarnaast biedt Huurland steeds meer seizoenshuur (drie tot zes maand) en jaarhuur aan. Tegen een zeer lage dagprijs is de machine zo altijd beschikbaar voor de klant. Deze formule biedt grote voordelen ten opzichte van het eigenaarschap: er is namelijk geen stilstand. Bij defecten reageert Huurland snel en wisselt eventueel de machine om. Daarnaast worden financierings- en budgetteringsvraagstukken ontweken. De huurder behoudt zo zijn flexibiliteit wanneer het werk of de uurroosters veranderen.

Men kan de nieuwe website www.huurland.be de klok rond consulteren en bestellingen plaatsen. De 8 rubrieken van de catalogus zorgen daarbij voor een efficiënt overzicht van alle machines.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

TVH Equipment centraliseert activiteiten in nieuwbouw

TVH Equipment centraliseert activiteiten in nieuwbouw

TVH Equipment bouwt momenteel een nieuw bedrijfsgebouw langs de E17 in Waregem. Met deze uitbreiding worden al de Waregemse activiteiten op één locatie gecentraliseerd. Het toekomstige ronde gebouw werd ontworpen door DEMO[…]

10/01/2022 | ProjectenVerhuur
B-Close neemt Raepers over

B-Close neemt Raepers over

Loxam opent verhuur-corners bij Hubo

Loxam opent verhuur-corners bij Hubo

AML verdeelt Mecalac in Wallonië en Brussel

AML verdeelt Mecalac in Wallonië en Brussel

Meer artikels