Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Huurland: Met één muisklik altijd en overal de juiste machine? Huren werkt!

Huurland: Met één muisklik altijd en overal de juiste machine? Huren werkt!

Als 2020 ons iets geleerd heeft, dan is het wel dat het digitale aspect van onze business steeds belangrijker wordt”, zegt Sofie Ameloot, Verantwoordelijke Marketing en Sales bij Huurland. “We zetten al sterk in op online bestellingen, maar Covid19 heeft die evolutie alleen maar versneld en de bestellingen meer dan verdubbeld.”

“De website geeft een goed overzicht van ons gamma, met een duidelijke prijsvermelding. Je kan je online uitgebreid informeren, maar ook met één muisklik je machine reserveren. De klanten die op rekening werken, betalen geen waarborg bij bestelling, die sturen we achteraf de factuur. Het biedt alleen maar voordelen,” aldus Sofie.

Nieuwe machines in het gamma

Huurland gaat er ook prat op, dat het machinepark regelmatig vernieuwd en aangevuld wordt. “Zo voegden we onlangs werfketen toe aan het gamma. Voor bouwwerven lag daar een duidelijke noodzaak. Ook hebben we het gamma schaarliften uitgebreid met diesel-schaarliften tot 18 meter. En in de hoogwerkers bieden we nu kniktelescopen en spinhoogwerkers tot 26 meter.”
“Ons aanbod blijft ruim en de toestellen zijn allemaal recent, goed onderhouden en van topmerken. Machines die al een tijdje meedraaien, verkopen we tweedehands. Op onze website vinden klanten niet enkel de nieuwigheden in de verhuur, maar ook de tweedehandsmachines.”

Stilstaan is geen optie

"De wereld van de verhuur is klein en de concurrentie is groot. Je kan alleen maar meedraaien wanneer je investeert. Dit jaar verhuist het centrale magazijn en de administratie naar een gloednieuw magazijn en kantoor in het industriegebied De Prijkels in Deinze. We willen sterk inzetten op machines voor grondverzet en hoogwerkers. Daar is op de nieuwe locatie voldoende ruimte voor. Zo kunnen we alle logistieke diensten groeperen en nog betere service leveren aan onze klanten. Dat blijft onze eerste bekommernis.”
“Huurland bestaat al meer dan 45 jaar en is nog steeds 100 % Belgisch. Sinds het prille begin houden we vast aan vier engagementen naar onze klanten: betrouwbaar materiaal, een grote voorraad, stiptheid en advies. De huidige plannen ondersteunen die visie voor de volle 100 %.”

Attest in één dag

“Onze nieuwe locatie omvat onder andere ook een nieuw opleidingscentrum. Onze opleidingen voor hoogwerker- en verreikermachinist of heftruckchauffeur combineren zowel praktijk als theorie. Na een opleiding van één dag kan je de machine veilig besturen en behaal je het vereiste attest. We zijn erkend door Constructiv en werken met de KMO-portefeuille. De opleidingen voor deze maand zitten bijna helemaal vol. Dat geeft aan dat er duidelijk nood is aan mensen die veilig en verstandig met dergelijk materiaal kunnen werken. Elke opleiding organiseren we natuurlijk volledig coronaproof, met aandacht voor alle geldende veiligheidsmaatregelen. Op onze website vind je alle info over de opleidingen en de locaties.”

Huurland heeft tien filialen: Oostende, Brugge, Kortrijk, Roeselare, Maldegem, Gent, Eke, Dendermonde, Aalst en Zellik. Meer info op www.huurland.be.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Stalenrijplaten.be bewandelt nationale en internationale wegen

Stalenrijplaten.be bewandelt nationale en internationale wegen

Stalenrijplaten.be is actief in de verhuur en verkoop van (stalen en kunststoffen) rijplaten en (houten) draglineschotten. Zowel nationaal als internationaal worden jaarlijks duizenden werven in de bouw, industrie en events voorzien van[…]

21/04/2022 | Verhuurgids
Na de hemel beweegt TVH Equipment nu ook de aarde

Na de hemel beweegt TVH Equipment nu ook de aarde

Duma Rent – Uw specialist in de verhuur van machines voor bouw en industrie

Duma Rent – Uw specialist in de verhuur van machines voor bouw en industrie

Van der Ende Groep haalt twee directieleden binnen van buiten de sector

Van der Ende Groep haalt twee directieleden binnen van buiten de sector

Meer artikels