Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Husqvarna integreert Blastrac-producten

Gerelateerde onderwerpen :

,
Husqvarna integreert Blastrac-producten

(c) Husqvarna

Husqvarna Construction wil zijn merken in het segment oppervlaktebehandeling voort consolideren. De komende jaren zullen de onlangs overgenomen producten, diensten en oplossingen van Blastrac opnieuw op de markt worden gepositioneerd onder het merk Husqvarna.
In januari 2021 voltooide Husqvarna de overname van Blastrac, een toonaangevende leverancier van machines en oplossingen voor oppervlaktebehandeling voor de bouw- en saneringsindustrie. “We hebben nu één sterk team opgebouwd met de toewijding om de best mogelijke ervaring te leveren aan onze klanten. Met onze gecombineerde expertise en ons bredere aanbod staan we klaar om onze klanten te bedienen en de oppervlaktebehandelingsindustrie van morgen vorm te geven'', aldus Stijn Verherstraeten, vice president Concrete Surfaces & Floors van Husqvarna Construction.
 
Het aanvullende aanbod zal het bestaande oppervlaktebehandelingsportfolio van Husqvarna aanzienlijk verbeteren met geavanceerde oplossingen voor kogelstralen, frezen en strippen. Op hun beurt zullen klanten en partners van Blastrac toegang krijgen tot nieuwe verwante producten zoals verdichtingsmachines, betonstortingsapparatuur, zaag- en boorapparatuur en slooprobots, evenals een breed (digitaal) serviceaanbod.
 
''We kijken er echt naar uit om onze klanten toegang te geven tot het beste en breedste assortiment voor oppervlaktebehandeling in de industrie – in combinatie met wat waarschijnlijk het meest competente en gepassioneerde team is. En dit alles onder één sterk merk. We zullen voortbouwen op het gecombineerde oppervlaktebehandelingsportfolio en de komende jaren voort investeren in innovatieleiderschap'', aldus Stijn Verherstraeten.

De eerste reeks opnieuw op de markt gepositioneerde producten van Blastrac wordt midden dit jaar gelanceerd en zal het aanbod van Husqvarna voor het frezen, strippen en schrapen van vloeren verder vormgeven en aanvullen. De tweede reeks, gepland voor het voorjaar van 2023, omvat oplossingen voor staalstralen en bijbehorende stofzuigers.
 

 

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Sigma noteert records in de verkoop van materieel

Sigma noteert records in de verkoop van materieel

Sigma, de federatie van de algemene vertegenwoordigers van materieel voor openbare en private werken, bouw en goederenbehandeling, presenteerde zopas het economische verslag van 2021. De beroepsvereniging blikt tevens vooruit naar wat de sector[…]

02/07/2022 | Ondernemingen
Hansea koopt 25 elektrische bussen

Hansea koopt 25 elektrische bussen

Krachtenbundeling voor reiniging stedelijke gebieden

Krachtenbundeling voor reiniging stedelijke gebieden

Meer bouwmachines verkocht in 2021

Meer bouwmachines verkocht in 2021

Meer artikels