Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Husqvarna integreert Blastrac-producten

Gerelateerde onderwerpen :

,
Husqvarna integreert Blastrac-producten

(c) Husqvarna

Husqvarna Construction wil zijn merken in het segment oppervlaktebehandeling voort consolideren. De komende jaren zullen de onlangs overgenomen producten, diensten en oplossingen van Blastrac opnieuw op de markt worden gepositioneerd onder het merk Husqvarna.
In januari 2021 voltooide Husqvarna de overname van Blastrac, een toonaangevende leverancier van machines en oplossingen voor oppervlaktebehandeling voor de bouw- en saneringsindustrie. “We hebben nu één sterk team opgebouwd met de toewijding om de best mogelijke ervaring te leveren aan onze klanten. Met onze gecombineerde expertise en ons bredere aanbod staan we klaar om onze klanten te bedienen en de oppervlaktebehandelingsindustrie van morgen vorm te geven'', aldus Stijn Verherstraeten, vice president Concrete Surfaces & Floors van Husqvarna Construction.
 
Het aanvullende aanbod zal het bestaande oppervlaktebehandelingsportfolio van Husqvarna aanzienlijk verbeteren met geavanceerde oplossingen voor kogelstralen, frezen en strippen. Op hun beurt zullen klanten en partners van Blastrac toegang krijgen tot nieuwe verwante producten zoals verdichtingsmachines, betonstortingsapparatuur, zaag- en boorapparatuur en slooprobots, evenals een breed (digitaal) serviceaanbod.
 
''We kijken er echt naar uit om onze klanten toegang te geven tot het beste en breedste assortiment voor oppervlaktebehandeling in de industrie – in combinatie met wat waarschijnlijk het meest competente en gepassioneerde team is. En dit alles onder één sterk merk. We zullen voortbouwen op het gecombineerde oppervlaktebehandelingsportfolio en de komende jaren voort investeren in innovatieleiderschap'', aldus Stijn Verherstraeten.

De eerste reeks opnieuw op de markt gepositioneerde producten van Blastrac wordt midden dit jaar gelanceerd en zal het aanbod van Husqvarna voor het frezen, strippen en schrapen van vloeren verder vormgeven en aanvullen. De tweede reeks, gepland voor het voorjaar van 2023, omvat oplossingen voor staalstralen en bijbehorende stofzuigers.
 

 

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Succesvolle Demo Days in Boussu

Succesvolle Demo Days in Boussu

Met de laarzen doorheen het stof trotseerden de zowat 4.500 bezoekers van Demo Days een parcours van 3 km langs de exposanten doorheen de Terril Saint-Antoine in Boussu. Deze succesvolle opkomst betekent een stijging van het aantal bezoekers met[…]

19/09/2022 |
Cebeko is dealer van Doosan

Cebeko is dealer van Doosan

Construx Rental levert bekisting voor het prestigieuze project D’Ieteren Immo – Mobilis in Anderlecht

Construx Rental levert bekisting voor het prestigieuze project D’Ieteren Immo – Mobilis in Anderlecht

Na de hemel beweegt TVH Equipment nu ook de aarde

Na de hemel beweegt TVH Equipment nu ook de aarde

Meer artikels