Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Hoogmartens Wegenbouw is opnieuw een familiebedrijf

Gerelateerde onderwerpen :

,
Hoogmartens Wegenbouw is opnieuw een familiebedrijf

Sinds Jaak Hoogmartens het wegenbouwbedrijf in 1963 oprichtte, heeft de onderneming kunnen genieten van een voortvarende groei en stevige balans.

Na zeven jaar is Hoogmartens wegenbouw weer op en top een familiebedrijf. In 2010 werd de externe investeerder Vectis Participaties meerderheidsaandeelhouder. Daar bracht Tom Hoogmartens, die  vorig jaar nog werd uitgeroepen tot Jonge Vlaamse Aannemer voor Confederatie Bouw, nu verandering in.

Tom kocht alle aandelen terug en neemt meteen ook de fakkel als algemeen manager over van zijn vader Stefan Hoogmartens. Om de stabiele groei, de lange termijnvisie en de financiële kracht te garanderen investeert Hoogmartens voortdurend in kwalitatief materiaal en dynamische medewerkers. Vandaag is het familiebedrijf goed voor een omzet van ongeveer 20 miljoen € en neemt het met zijn 55 werknemers en indrukwekkend machinepark een belangrijke positie in op de Belgische en Nederlandse markt. De introductie van nieuwe technologie en evolutieve diversificatie, alsook de uitbreiding naar Nederland, zijn enkele sterke strategische stappen die Tom Hoogmartens reeds genomen heeft in wat voor dit familiebedrijf een nieuw tijdperk zal zijn.

Hoogmartens is gespecialiseerd in het aannemen en uitvoeren van infrastructuurprojecten voor overheden, zorginstellingen, industriële en particuliere ondernemingen. Het familiebedrijf gaat met volle zin voor innovatie de toekomst tegemoet. Zo maken een hoogtechnologische drone en software deel uit van de instrumenten die ingezet worden voor het in kaart brengen van de staat van het wegdek en zo pro-actief onderhoud vereenvoudigen.

Sinds Jaak Hoogmartens het wegenbouwbedrijf in 1963 oprichtte, heeft de onderneming kunnen genieten van een voortvarende groei en stevige balans. De familie bouwde meer dan 50 jaar ervaring op en werd zo expert in hun vak. Het is net deze unieke mix van expertise, kwaliteit, flexibiliteit en innovatie die van Hoogmartens een sterke, performante speler maakt op een markt waar de competitie soms erg hard is.

 

 

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

"Het strenger worden van de banken vormt een gevaar voor projecten"

"Het strenger worden van de banken vormt een gevaar voor projecten"

Ook in 2021 laat Bouwkroniek een reeks CEO’s aan het woord. We zetten het nieuwe jaar in met de antwoorden van Elisabeth Van Damme, bestuurder bij makelaar Elitis Real Estate. Van welke nieuwe technologie verwacht u dat ze uw business de[…]

Verhelst Group groepeert divisies voor professionele bouwprojecten

Verhelst Group groepeert divisies voor professionele bouwprojecten

Steeds meer pakketbrievenbussen aan Belgische opritten

Steeds meer pakketbrievenbussen aan Belgische opritten

Duco huldigt trouwe personeelsleden

Duco huldigt trouwe personeelsleden

Meer artikels