Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Bedrijf

Hobas en Deschacht bundelen krachten

Gerelateerde onderwerpen :

,

Hobas, een toonaangevende speler in GVK-leidingsystemen (glasvezelversterkte kunststof), en Deschacht nv sluiten een lucratief samenwerkingsakkoord voor beide partijen. Hierdoor wil Deschacht nog beter inspelen op klantenbehoeften en fungeren als een one-stop-shop voor architecten, aannemers, besturen en anderen.

Deschacht biedt bouwprofessionals en doe-het-zelvers al meer dan veertig jaar een uitgebreid gamma van riolerings- en afvoermaterialen, dak-, gevel- en isolatiematerialen en folies. Het beschikt over ruim 15.000 artikelen waarvan de helft permanent op voorraad, een stipte leveringsdienst, een webshop, competente medewerkers en een eigen studiedienst. Deschacht breidt zijn productengamma ook continu uit en werkt daarvoor steeds samen met de beste partners, zoals nu met de technisch kwalitatieve leidingsystemen van Hobas.

Volgens Deschacht onderscheidt Hobas zich o.a. door leidingsystemen met een grote diameter aan te bieden. Zijn aanbod varieert van leidingen voor huisaansluitingen tot buizen met een diameter van meer dan 3,6 m. Hobas-leidingen hebben bovendien een lange levensduur en een hoge slijtvastheid en zijn erg resistent tegen corrosie. Hierdoor zijn de onderhoudskosten van deze buizen erg laag. Hobas is volgens Deschacht op technisch vlak de referentie op de markt en is tevens erg sterk in nichematige toepassingen.

Hobas vindt in Deschacht dan weer een uitstekende partner om de distributie van zijn voorraden te verbeteren. 'Met zeven filialen in Vlaanderen heeft Deschacht een brede actieradius', beseft Manu Petit van Hobas. Het bedrijf looft ook de technische expertise en logistieke performantie van Deschacht, dat onafgebroken in gesprek is met aannemers en studiebureaus die nood hebben aan Hobas-leidingsystemen. Deschacht garandeert ook just in time-leveringen zodat de Hobas-producten snel beschikbaar zijn.

Beide firma's zijn gezonde en duurzame ondernemingen: Hobas biedt kwaliteitsproducten aan en Deschacht staat borg voor een kwalitatieve service. Door hun krachten te bundelen, versterken beide spelers elkaars activiteiten.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Icopal en Monier zijn voortaan BMI Belgium

Icopal en Monier zijn voortaan BMI Belgium

BMI Belgium is een samensmelting van Icopal, Monier en Aerodek. Dankzij deze fusie zijn nu alle oplossingen voor platte en hellende daken, daksysteemcomponenten en waterdichte afdichtingen onder één en hetzelfde dak in het[…]

Van Hulle Bouwservice pakt uit met een nieuwe toonzaal

Van Hulle Bouwservice pakt uit met een nieuwe toonzaal

Drive-in bioscoop bij ATF wegenbouw

Drive-in bioscoop bij ATF wegenbouw

'Toekomst van baksteen ligt in circulariteit'

'Toekomst van baksteen ligt in circulariteit'

Meer artikels