Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Hidromek: een gevestigde waarde

Hidromek: een gevestigde waarde

Wat 40 jaar geleden met een laadgraafcombinatie is begonnen, is nu uitgegroeid tot een volledig gamma bouwmachines gaande van graafmachines vanaf 6 ton tot 50 ton (banden, rupsen, binnendraaiers en machi- nes voor speciale toepassingen zoals verhoogde cabine, longreach armen, enz.), graders en wielladers. Verder bouwt Hidromek het gamma verder uit met nieuwe mini- en midigravers en bandenwalsen. Voor de toekomst is de 7-tons volledig elektrische HMK 70W-mobiele midigraver, de meest interessantste machine. Omdat hij 100% elektrisch is en geen enkele emissie heeft, is een dergelijke compacte machine ideaal; zeker voor werken in steden.

Matthias Foets van FM Bouwmachines (Laakdal), invoerder van Hidromek machi- nes boven de 12 ton in België en verdeler van Yanmar voor de mini- en midigravers: “Sinds 2014 zijn we invoerder van Hidromek en we zien elk jaar dat de klanten meer en meer interesse hebben. Dit vertaalt zich ook in een grotere verkoop; zeker nu dat het gamma is uitgebreid met de binnendraaier en dat de levertermijnen minimaal zijn. De klanten die een Hidromek hebben aange- schaft, zijn overtuigd van de prestaties en kwaliteit. Ze hebben vervolgens nog meer- dere Hidromek’s aangekocht”

Yves Maes Containers (Tessenderlo): “We hebben 15 Hidromek’s in dienst bij ons. Aangezien deze machines werken in een zware omstandigheden, hebben we zelden problemen. De perio- dieke onderhoudsbeurten worden goed opgevolgd door FM Bouwmachines en we zijn vooral te spreken over de snelheid, nauwkeurigheid en het zuinig verbruik van de machines.”

Eddy Beydts van Distrimat (Hannuit) verdeler voor Wallonië: ”De klanten willen momenteel zekerheid in hun aankopen. Daarom hebben we naast de verkoop ook geïnvesteerd om onze service optimaal te houden, onderhoudscontracten te voorzien en ook terugkoopopties aan te bieden. We wensen een toege- voegde waarde te zijn voor onze klanten”

Nicolas Philippet van Philippet grondverzet bedrijf (Berloz - Luik): ”Met twijfels heb ik vijf jaar geleden Hidromek gekocht maar ik ben zeer te tevreden over de prestaties van de machines. De machines reageren nauwkeuring op mijn handelingen. De volgende aankoop zal zeker en vast een nieuwe Hidromek zijn.”

In 2020 lanceert Hidromek de graafmachine 235LCR (24 ton binnendraaier) en de wiellader 635 (19 ton).

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Vangaever levert 'outstanding performance' met Bobcat

Vangaever levert 'outstanding performance' met Bobcat

Bobcat-dealer Vangaever kreeg zopas een award voor zijn ‘outstanding performance’ voor het merk in coronajaar 2020. Het bedrijf met hoofdzetel in Waregem wordt door Bobcat aangeduid als ‘best in class’ voor Europa, het[…]

18/05/2021 | MatexpoKnikladers
Matexpo rekent op een 'normale' editie

Matexpo rekent op een 'normale' editie

Demo Days pas in 2022

Demo Days pas in 2022

Acteurs op bezoek bij BM Rent

Acteurs op bezoek bij BM Rent

Meer artikels