Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Heylen Vastgoed breidt uit naar Oost-Vlaanderen

Heylen Vastgoed breidt uit naar Oost-Vlaanderen

(c) Heylen Vastgoed

Heylen Vastgoed opent binnenkort haar eerste vestiging op Oost-Vlaamse bodem. Begin mei neemt de Antwerpse vastgoedmakelaar, onder leiding van Johan Heylen en Cedric Vanhencxthoven, haar intrek aan de Prinses Josephine Charlottelaan in Sint-Niklaas, waar tot voor kort de beveiligingswinkel Matt System gehuisvest was.

 

Met deze strategische zet wil Heylen Vastgoed nu ook de Waaslandse markt bedienen. “Het Waasland is in volle beweging op de vastgoedmarkt. We krijgen steeds meer vragen uit die regio en dankzij het nieuwe kantoor kunnen we de huizenjagers nu beter bedienen”, zegt Yves Vervliet van Heylen Vastgoed.
 
In het afgelopen corona-jaar steeg het aantal transacties bij Heylen Vastgoed aanzienlijk en het aantal websitebezoekers kende zelfs een groei van liefst 20%. Daarbovenop verwelkomden ze sinds mei nog eens 45 nieuwe medewerkers. Voor Heylen Vastgoed is het dus een logische stap om hun werkgebied uit te breiden en het eerste kantoor buiten de provincie Antwerpen te openen.
 
Het is meteen het vierde kantoor dat zij openen sinds het begin van de crisis. In januari opende de groep nog een nieuw kantoor in Brasschaat. De sprong richting Oost-Vlaanderen past mooi in het rijtje van initiatieven die de vastgoedmakelaar onderneemt om verder te groeien. Heylen Vastgoed heeft enkel kantoren in de provincie Antwerpen en bedient van daaruit ook een klein deel van Limburg en Vlaams-Brabant.
 
“2020 was voor niemand een gemakkelijk jaar. Maar ondanks een jaar vol onzekerheden werkten we met Heylen Vastgoed keihard door. Dat resulteerde in meer transacties dan voorheen, meer websitebezoekers en nu ook de kans om een nieuw kantoor te openen in een provincie waar we nog niet aanwezig waren. Dit jaar blijven we volop inzetten op de groei van Heylen Vastgoed. Daarbij hoort onder meer het aanwerven van twintig extra mensen”, zegt Johan Heylen, bestuurder Heylen Vastgoed.
 
“In het Waasland kan je nog relatief betaalbaar wonen, zeker in vergelijking met sommige andere delen van Vlaanderen. Bovendien is Sint-Niklaas perfect gelegen: tussen een grote centrumstad als Antwerpen en nabij Lokeren, waar de markt ook enorm groeit trouwens. Er is grote vraag naar onze diensten vanuit die regio. Door daar nu ook een vestiging te openen, kunnen we deze mensen nu persoonlijker en gerichter ondersteunen”, besluit Yves Vervliet.
 
 
 

 

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Gent verdubbelt subsidie voor energiezuinige renovatie huurwoningen

Gent verdubbelt subsidie voor energiezuinige renovatie huurwoningen

Woningeigenaars die aan kwetsbare huurders verhuren, kunnen vanaf 1 oktober op dubbel zoveel Gentse subsidies rekenen om hun huurwoning energiezuinig te renoveren. Voor de overige verhuurders stijgen de subsidies met een derde. De Gentse[…]

Ook sociale woningen in privaat bouwproject in Gent

Ook sociale woningen in privaat bouwproject in Gent

Nieuwe bestemming voor Damiaansite in centrum Leuven

Nieuwe bestemming voor Damiaansite in centrum Leuven

Stimuleringsprijs voor innovatieve woonideeën

Stimuleringsprijs voor innovatieve woonideeën

Meer artikels