Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Hetronic bvba wordt officiële verdeler Hetronic

Stefca nv uit Kontich richtte zopas Hetronic bvba op. Deze nieuwe vennootschap zal in België verantwoordelijk zijn voor de verdeling van de radiobesturingen van Hetronic. Het van oorsprong Duitse Hetronic, dat deel uitmaakt van het Amerikaanse Methode Electronics Inc, is volgens Stefca marktleider in radiobesturingen.

Kennis en ervaring

Dankzij de jarenlange ervaring van Stefca met bouwkranen beschikt Hetronic bvba over heel wat kennis en ervaring inzake radiobesturingen. Met de verwerving van het dealership voor de bouwsector, dat tot vóór kort in handen was van AWS uit Kapellen, is de continuïteit van de activiteiten gegarandeerd.

Potentiëel

'De Belgische markt biedt heel wat potentieel. We gaan de volgende jaren intensief investeren in het merk en in het opzetten van een netwerk van partners. Daarnaast gaan we ook online een partner-portaalsite ontwikkelen waar klanten en partners terecht kunnen voor het bestellen van wisselstukken en toebehoren en waar ze terecht kunnen met vragen', meldt gedelegeerd bestuurder Frans Aertsen van Stefca.

Hetronic bvba zal tijdens Matexpo (van 2 tot 6 september in Kortrijk) zijn productgamma en plannen tonen.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Thomas & Piron neemt BAM Galère en BAM Lux over

Thomas & Piron neemt BAM Galère en BAM Lux over

De Waalse groep Thomas & Piron neemt de bedrijven BAM Galère en BAM Lux over van de Nederlandse groep BAM. De Nederlandse groep BAM heeft in ons land ook nog het bedrijf Interbuild. De transactie, waarvan het bedrag niet wordt[…]

Burgers investeren in Scholen van Vlaanderen

Burgers investeren in Scholen van Vlaanderen

Aanleg omleidingsweg Anzegem stap dichterbij

Aanleg omleidingsweg Anzegem stap dichterbij

Ontwerp Leiebrug tussen Wevelgem en Lauwe is klaar

Ontwerp Leiebrug tussen Wevelgem en Lauwe is klaar