Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Herschikking aan de top bij bouwbedrijf Beddeleem

Gerelateerde onderwerpen :

,
Herschikking aan de top bij bouwbedrijf Beddeleem

Hendrik Daneels. (c) Beddeleem

Bouwbedrijf Beddeleem uit Nazareth herschikt het directieteam. Hendrik Daneels (59) stopt op 1 januari 2022 als co-CEO en gedelegeerd bestuurder en wordt dan voorzitter van de raad van bestuur. Hij wordt opgevolgd door zijn zoon Jochen Daneels (39), die al twee jaar commercieel directeur van het bedrijf is.
Jochen Daneels zal Beddeleem net als zijn vader leiden samen met co-CEO Koen De Block (54) die reeds 32 jaar in het bedrijf is. Samen met Frederick De Piere (COO), Patrick Van derBruggen (CFO), Wouter Vermeire (CTO), Steven Van de Mosselaer (directeur Productie) en Marnix Claeys (HR Director) vormen ze het directiecomité.
 
Hendrik Daneels is sinds 1989 actief bij het bedrijf. Met zijn kennis en ervaring bouwde hij als verantwoordelijke voor de sales, uitvoering, financiën, HR en export voor Beddeleem een grote voorsprong uit op de concurrentie in België. In 2001 werd Hendrik via een management buy-in aandeelhouder en gedelegeerd bestuurder van Beddeleem. Als voorzitter zal hij net als Koen De Block zijn belangrijke aandelenpakket behouden.
 
“Tot eind van dit jaar blijf ik op post zodat de overgang goed voorbereid kan worden. Ook nadien zullen de collega’s vanzelfsprekend op mij een beroep kunnen doen voor advies. Als toekomstig voorzitter van de raad van bestuur blijf ik betrokken bij de onderneming en kijk ik uit naar de samenwerking met het nieuwe CEO-duo”, zegt Hendrik Daneels.
 
“Jochen heeft al twee jaar ervaring kunnen opdoen als commercieel directeur, nadat hij gedurende dertien jaar als project manager de knepen van het vak leerde kennen. Hij krijgt er nu ook de verantwoordelijkheid voor de projecten en de uitvoering bij. Ik ben ervan overtuigd dat na al die jaren van samenwerking Koen en Jochen een uitstekend CEO-duo zullen vormen, en Beddeleem verder zullen laten groeien”, aldus Hendrik Daneels.
 
Als afwerkingsbouwbedrijf heeft Beddeleem meer dan 70 jaar ervaring met de totale binnenafwerking van kantoorgebouwen, utiliteitsgebouwen en werkomgevingen. De firma is als fabrikant gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en installeren van verplaatsbare scheidingswanden, systeemplafonds, deursystemen en projectmeubilair. Beddeleem beschikt over een erkenning in klasse 8 categorie D en werkt zowel voor B2B als voor nationale en Europese overheidsinstellingen in België en Europa.
 
De hoofdkantoren en de productieafdeling zijn gevestigd op het industrieterrein De Prijkels te Nazareth/Deinze. Daarnaast heeft Beddeleem kantoren in Groot-Bijgaarden (Brussel) en Capellen (Luxemburg). Vanuit Parijs is de onderneming actief op de Franse markt. Een team van 180 medewerkers en 350 monteurs staat garant voor een jaarlijkse omzet van ongeveer 75 miljoen €.
Jochen Daneels.
Koen De Block.

 

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Buiten werken tijdens de winter

Publireportage

Buiten werken tijdens de winter

Er zijn veel beroepen die in de winter zwaarder worden. Bouw- en constructiewerken, wegenwerken, de transportsector: stuk voor stuk moeten ze het barre winterweer trotseren. Wie tijdens de wintermaanden buiten aan de slag is, staat bloot aan[…]

Antislipplaat verhoogt veiligheid op de bouwplaats

Publireportage

Antislipplaat verhoogt veiligheid op de bouwplaats

Alternatieve mobiliteitsvormen voor uw werknemers en verzekeringen

Publireportage

Alternatieve mobiliteitsvormen voor uw werknemers en verzekeringen

Deschacht biedt klanten gratis merkonafhankelijke BIM-bibliotheek

Interview

Deschacht biedt klanten gratis merkonafhankelijke BIM-bibliotheek

Meer artikels