Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Publireportage

Heras Smart Access: vitaal voor 100% security

Gerelateerde onderwerpen :

,
Heras Smart Access: vitaal voor 100% security

Bespaar (faal)kosten met één veiligheidspartner die alles regelt - van werfhek tot toegangscontrole.

Het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf (WTCB) berekende dat 5 tot 10 % van de bouwomzet naar de faalkosten gaat. Niet verwonderlijk, gezien het gefragmenteerde karakter van de sector. Terwijl u ook kunt kiezen voor één logistieke veiligheidspartner die alles regelt: de werfhekken en poorten, de aanwezigheidsregistratie en de toegangscontrole. Inclusief naadloze integratie met de Construbadge (inclusief RSZ-koppeling Checkinatwork) en Limosa.

Schrik niet van de WTCB-stelling dat 40 tot 60% (!) van de door arbeiders op de werf doorgebrachte tijd niet-productief is. Als vormen van verspilling noemt de WTCB “nutteloze werkzaamheden” en “tijdverlies in het algemeen, bijvoorbeeld de vele verplaatsingen die nodig zijn om al het vereiste gereedschap en materiaal bij elkaar te zoeken.”
De goede verstaander begrijpt het punt dat Heras wil maken. Eén aanbieder voor 100% security voorkomt miscommunicatie. En juist het containerbegrip ‘miscommunicatie’ zorgt voor faalkosten. Ondanks alle gedane investeringen in digitalisering, industrialisering en robotisering ter verbetering van de productiviteit en kwaliteit.

Lean-bouwen

Onze stelling: Heras en de module Smart Access dragen bij aan lean-bouwen. Eén aanbieder voor de veiligheid van eigen werknemers, onderaannemers, zelfstandige onderaannemers en leveranciers. Want de werfhekken om spelende kinderen, vandalen en dieven buiten de deur te houden, die staan er vaak al.
One stop shopping heeft zijn voordelen. Met Heras Smart Access bouwt u zekerheden in. U heeft grip op wat op de werf gebeurt, én op de tijd. Alle aanwezigen worden geautomatiseerd aangemeld via Checkinatwork bij de Sociale Zekerheid. Wat de werfleider veel tijd bespaart. Eén cloudoplossing, meteen overzicht. Met één druk op de knop ziet u, vanaf iedere gewenste locatie, wie zich op uw terrein(en) bevindt en bevond. Bij een calamiteit weet u direct wie er is. Buiten werktijd blijft ongewenst bezoek buiten. Makkelijker hebben we het niet kunnen maken.

Wetstraat, Brussel

Over naar de Wetstraat. Lees: de regelgeving aangaande Checkinatwork, de onlinedienst voor de aanwezigheidsregistratie bij werken in onroerende staat. Die registratie moet dagelijks gebeuren, en wel vóór de persoon die de werken uitvoert aan het werk gaat. Een gedoe? Valt mee ... Heras Smart Access is er namelijk speciaal voor ontwikkeld (en wordt op de werf in no-time voor u gereedgemaakt).
Plug-and-play dus, voor controle over de hele bouwwerf met koppeling tussen Checkinatwork en het toegangscontrolesysteem. Heras Smart Access ontzorgt in het voldoen aan de wet aanwezigheidsregistratie doordat het automatisch de aanwezigheid van medewerkers doorgeeft aan het RSZ. Eenvoudig in gebruik, veelzijdig qua resultaten. De voordelen van één aanbieder en één integraal werkend systeem leest u in het kader. Een zorgeloze dag verder.

Meer weten?

Bekijk de animatie over Heras Smart Access en de koppeling met Checkinatwork.

Of kijk op www.heras-mobile.be/smartaccess voor meer informatie.

Toegangscontrole en persoonsregistratie in één
Wissel administratieve rompslomp in voor controle, nauwkeurigheid, overzicht en zekerheid. Bespaar tijd. U weet 100% zeker dat iedereen op uw werf geregistreerd is en bij het RSZ gemeld is.

Voldoen aan eisen van opdrachtgevers, wetten & regels
Met Hers Smart Access voldoet aan u aan de wet aanwezigheidsregistratie die vereist dat alle aanwezigen op een bouwplaats zich registreren.

Waterdichte aanwezigheidsregistratie met Checkinatwork
De koppeling tussen Heras Smart Access en CheckinatWork houdt mensen met verlopen Limosa tewerkstellingsdocument buiten de poort.

Rechtstreeks toegankelijk, waar u ook bent (cloud)
De cloudoplossing is vanaf iedere locatie toegankelijk en beheersbaar. Met één druk op de knop weet u wie zich op uw terrein(en) bevindt en bevond. U heeft inzicht vanaf iedere gewenste locatie.

Een pakket dat aansluit bij uw eisen
Ieder project is anders. Met de verschillende pakketten van Heras Smart Access bepaalt ú hoe u de bouwwerf controleert.

De basis voor een veilige bouwwerf
Bij een incident of noodgeval weet u meteen wie er op de bouwwerf is. En binnen en buiten de werkuren blijft ongewenst bezoek buiten. Veiligheid de klok rond.

België / Belgique
Molenpoort 12 bus 2 - 3500 Hasselt
T +32 013 677 834 - F +32 013 677 835
E info@heras-mobile.be - www.heras-mobile.be

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Wyckaert verhuist naar keramiekkantoor

Wyckaert verhuist naar keramiekkantoor

Bouwbedrijf Wyckaert verhuist naar een nieuw kantoorgebouw aan de Ottergemsesteenweg in Gent, op hetzelfde terrein als de huidige vestiging. Het vier verdiepingen tellende gebouw werd bekleed met keramiek. Volgens Serge De Cuyper, voorzitter van[…]

Nieuw platform maakt drones beschikbaar voor zakelijke toepassingen

Nieuw platform maakt drones beschikbaar voor zakelijke toepassingen

Nieuwe investeerders voor kunstgrasproducent Feelds

Nieuwe investeerders voor kunstgrasproducent Feelds

Sint-Niklaas bekroont renovatiebedrijf Tifre

Sint-Niklaas bekroont renovatiebedrijf Tifre

Meer artikels