Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Heras neemt SER Hegn in Denemarken over

Gerelateerde onderwerpen :

, ,
Heras neemt SER Hegn in Denemarken over

Heras.be

De Heras groep heeft de Deense hekwerk- en beveiligingsspecialist SER Hegn overgenomen. Heras is al actief in Noorwegen en Zweden en krijgt door de overname een aanzienlijk marktaandeel in Scandinavië waar het klaar staat om marktleider in perimeter protection te worden.
Heras werkt al lang samen met SER Hegn en verzorgde in het verleden de levering van vele producten en materialen aan de Deense firma. De samenvoeging van de twee bedrijven zal leiden tot aanzienlijke groei en verbeteringen aan beide kanten.
 
“We zijn erg onder de indruk van de mensen van SER Hegn, een bedrijf dat al jaren zijn expertise heeft bewezen op het gebied van verkoop, installatie en service in Denemarken. Het samenbrengen van beide bedrijven geeft ons een leidende positie in Scandinavië en legt een sterke basis voor verdere groei”, zegt Gilles Rabot, CEO van de Heras groep.
 
De huidige Deense activiteiten van SER Hegn: SER Hegn A/S, Moosdorf A/S, Stentoft HEgn A/S en Serg Hegn Øst ApS, in combinatie met de huidige Heras activiteiten in Zweden en Noorwegen geven Heras een sterke positie in Scandinavië. De integratie van Heras Nordics wordt geleid door de huidige directeur van SER Hegn, Henrik Hallenberg Rasmussen.
 
“Nu al zijn we met SER Hegn in Denemarken en met Heras in Zweden en Noorwegen sterk vertegenwoordigd. Het is nu zaak om onze gezamenlijke activiteiten verder te verbeteren en te laten groeien in de Scandinavische markt. We willen onze professionele competenties verder uitbreiden en daarmee zorg dragen voor een nog betere en consistente klantervaring”, aldus Henrik Hallenberg Rasmussen, managing director van SER Hegn.

 

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

'Virtual reality zal het meeste impact hebben op de bouwsector'

'Virtual reality zal het meeste impact hebben op de bouwsector'

Bouwkroniek laat elke week een CEO of andere leidinggevende uit de brede Belgische bouwsector aan het woord. Deze week mag Anthony Blavier, CEO van Maisons Compère/Woningen Compere, antwoorden op onze vijf standaardvragen.    […]

Patrick Cloet overleden

Patrick Cloet overleden

'Circulair bouwen mag geen modebegrip worden'

'Circulair bouwen mag geen modebegrip worden'

Familie Delmulle viert 100 jaar Danilith

Familie Delmulle viert 100 jaar Danilith

Meer artikels