Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Hegge

Gerelateerde onderwerpen :

Hegge uit Hamont-Achel doet aan metaalverwerking in de brede zin van het woord. Het bedrijf is actief in gevelbouw, maar is ook de smid van de 21ste eeuw. Tot de portfolio behoren perswerken, plaatverwerking, kleinconstructie en poedercoating voor de bouw- en transportsector. De onderneming richt zich met gevelbouw op utiliteits-, kantoor- en bedrijfsgebouwen.

Durv

Durv uit Zottegem is gespecialiseerd in aluminium- en staalschrijnwerk en gevelbekleding. De opdrachten komen van aannemers, openbare instellingen en van de projectmarkt zoals ziekenhuizen en rusthuizen. Ook particuliere opdrachtgevers kunnen bij Durv terecht.

FMP+

FMP+ uit Duffel produceert en installeert unieke constructies in glas, aluminium en staal voor de bouwsector. Door de precieze combinatie van technologie en ambacht speelt de onderneming in op projecten met een originele architectuur. Het bedrijf vervolledigt zijn aanbod met Sky-frame, superslanke schuiframen met een bijna onzichtbaar raamkader.

Meutabel

Meutabel uit Oeselgem richt zich vooral op de productie van aluminium ramen en deuren. Vele projecten situeren zich in de sociale woningbouw, waarbij volledige woonwijken door Meutabel worden ingericht. Het bedrijf levert tevens b2b-diensten aan schrijnwerkers.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Elektrosector vraagt ook hinderpremie

Elektrosector vraagt ook hinderpremie

Nelectra, de federatie voor de elektrosector heeft Vlaams minister van Economie, Hilde Crevits gevraagd om de hinderpremie uit te breiden zodat ook elektro-installateurs er gebruik van kunnen maken. Ondernemers die actief zijn in de[…]

Geen zomerbouwstop aan de kust?

Geen zomerbouwstop aan de kust?

Bouwshops willen hinderpremie

Bouwshops willen hinderpremie

Vlaamse hinderpremie ook nodig voor de bouw

Vlaamse hinderpremie ook nodig voor de bouw

Meer artikels