Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Publireportage

Harol stelt buitenlevenoplossing Harol Air voor

Harol stelt buitenlevenoplossing Harol Air voor

De absolute blikvanger in 2018 is de Harol Air, een knappe terrasoplossing met ZIP-technologie waarbij screens, glazen schuifwanden en ledverlichting extra privacy en sfeer bieden. De VZ080-ZIP uit dezelfde productfamilie is bovendien genomineerd voor de R+T Innovation Prize, in de categorie ‘Awnings’. 

Harol Air

Na de succesvolle lancering van het awardwinnende VZ-concept in 2016, stelt Harol op R+T in Stuttgart de Harol Air voor, een knappe terrasoplossing met ZIP-technologie waarbij screens, glazen schuifwanden en ledverlichting extra privacy en sfeer bieden. Met de Harol Air reikt Harol voortaan nog meer bescherming én vrijheid aan om het ganse jaar door van tuin en terras te genieten. En dat onder het motto “Leef meer buiten”.
De voetpalen en geleiders van de Harol Air bieden ruimte voor verticale screens en geïntegreerde waterafvoer. Consumenten kunnen bovendien kiezen voor glazen schuifwanden, waarbij geïntegreerde ledverlichting het comfortplaatje compleet maakt. De Harol Air beschikt over een zeer compacte kast en strakke afwerking zonder zichtbare schroeven. Doordat het doek volledig opgerold kan worden in de afgesloten kast, is het beschermd tegen weer en wind én genieten gebruikers tegelijk van de ruimste vorm van natuurlijk daglicht wanneer ze dat wensen. De duurzame zip-technologie zorgt voor strakke screens die jaar na jaar blijven meegaan, zonder aan schoonheid of kwaliteit in te boeten. Harol brengt zo een beloftevol vervolg binnen zijn awardwinnende concept van verandazonwering (Z&R Product of the Year Award 2016).

Harol is met de VZ080-ZIP, uit dezelfde productfamilie als de Harol AIR, genomineerd voor R+T 2018 Innovation Prize, in de categorie ‘Awnings’. De R+T Innovation Prize bekroont voor de tiende keer technische innovaties en zet superieure innovaties uit de sector in de spotlights. De VZ080-ZIP zonwering past op elk vlak en kan zeer origineel in elke situatie ingezet worden: top-down, bottom-up, zijdelings schuivend en als binnenzonwering. De prijsuitreiking vindt plaats op de vooravond van de beurs.
In het VZ-concept brengt Harol zijn jarenlange expertise inzake ZIP-technologie samen met zijn gekende succesvolle doekspantechniek voor verandazonwering. Het ultieme doel: maximale ondersteuning van de vakman.
Het uiterst flexibele gamma biedt een oplossing op maat voor elke behoefte. Bovendien is elk product binnen het VZ-concept zeer eenvoudig te installeren en uiterst betrouwbaar dankzij de gepatenteerde technologieën.
Oplossingen die eerder verschenen binnen de productfamilie zijn: de VZ800-ZIP (24 m²) en de Versuz (16 m²).

Harol is een Belgisch familiebedrijf, opgericht in 1946, en ontwikkelt innovatieve totaaloplossingen met de focus op leefcomfort, energiebesparing, design en veiligheid. Het complete gamma maakt van Harol één van de meest toonaangevende fabrikanten van rolluiken, zonwering, poorten en buitenleven in Europa. Vandaag vinden we Harol terug in het industriepark Webbekom (Diest). Harol exporteert naar meer dan 30 landen. De firma telt zo’n 280 medewerkers. Dankzij een sterk netwerk van exclusieve verdelers en installateurs is de klant altijd zeker van een snelle levering en een professionele plaatsing.

Voor meer informatie kan je terecht op www.harol.be.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Meer dan 14.000 bezoekers op Polyclose

Meer dan 14.000 bezoekers op Polyclose

Polyclose lokte vorige week meer dan 14.000 bezoekers naar Flanders Expo in Gent. Dat zijn er bijna 1.000 meer dan bij de vorige editie in 2018. Het was ook inhoudelijk een topeditie met tal van primeurs en nieuwigheden. Dat de sector van raam-,[…]

Renson viert 15 jaar Fixscreen op Polyclose

Renson viert 15 jaar Fixscreen op Polyclose

Sunparadise: Dit is nieuw bij de Hawaii 40 Cubo

Sunparadise: Dit is nieuw bij de Hawaii 40 Cubo

Argent ALU - Argenta & ROB

Argent ALU - Argenta & ROB

Meer artikels