Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Habenu-van de Kreeke Groep koopt Hogenboom Installaties

Gerelateerde onderwerpen :

, ,
Habenu-van de Kreeke Groep koopt Hogenboom Installaties

Bas Van de Kreeke en directielid Ron Habets.

De bedrijvengroep Habenu-van de Kreeke, met vestigingen in Beringen en Nuth (Nederland), heeft het installatiebedrijf Hogenboom uit Maastricht overgenomen. Het personeel van Hogenboom Installaties blijft aan boord. Zij blijven werken vanaf de locatie in Nederland.

 

Hogenboom Installaties is een erkend installatiebedrijf dat sinds 1965 werkzaam is voor een brede en diverse klantenkring. Het bedrijf ontwerpt, installeert en onderhoudt installaties voor centrale verwarming, mechanische ventilatie en luchtbehandeling met warmteterugwinning en (zonne)boilers. Het voert tevens loodgieterswerkzaamheden uit.
 
Als erkende professionele installateur besteedt Hogenboom Installaties veel tijd en aandacht aan kwaliteit-, arbo- en milieuzorg en het behalen van daarbij behorende keurmerken en certificaten.
 
Het team van Hogenboom Installaties verricht vooral werk voor de woningbouw, de utiliteitsbouw, woningcorporaties, beheermaatschappijen en de industrie. De omzet wordt voor het belangrijkste deel gerealiseerd in Zuid-Limburg.
 
De zeventien medewerkers in vaste dienst wonen ook in deze regio, meer specifiek in en rond Maastricht. Hogenboom Installaties is gelegen aan de Sandersweg 110 in Maastricht en blijft ook na de overname gevestigd op deze locatie.
 
“De overname van Hogenboom Installaties sluit aan op onze verbindende strategie, waarbij we familiebedrijven overnemen die aansluiten op onze waarden. De backoffice wordt geïntegreerd, maar we doen het ondernemerschap van het bedrijf zelf niet te kort”, zegt aandeelhouder Bas van de Kreeke.
 
Habenu-van de Kreeke en Van de Kreeke, met vestigingen in België en Nederland, zijn vertrouwde namen in de bouwwereld. Vooral in Belgisch en Nederlands Limburg zijn het erg bekende bouwondernemingen.
 
De bedrijven zijn actief in de wegenbouw, algemene bouw, leiding- en betontechniek en vastgoedservice. Samen bundelen samen meer dan 150 jaar ervaring. De bedrijvengroep heeft 235 medewerkers in dienst en heeft een omzet van 64 miljoen €, ongeveer gelijk verdeeld tussen België en Nederland.
OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

SPIE Belgium wint award voor jongerenintegratie

SPIE Belgium wint award voor jongerenintegratie

CEO Hein Dirix (l.) en human resources manager Manuel Moral van SPIE Belgium, mochten voor de tweede opeenvolgende keer de hoofdprijs in de categorie ‘Jongerenintegratie en begeleiding in het professionele traject’ van de[…]

18/09/2021 | award
Nelissen Steenfabrieken viert 100ste verjaardag

Nelissen Steenfabrieken viert 100ste verjaardag

Aertssen Group wil funderingsbedrijf Van Rooy overnemen

Aertssen Group wil funderingsbedrijf Van Rooy overnemen

Groep Huyzentruyt lanceert bedrijfsobligaties voor Belgische en Poolse vastgoedprojecten

Groep Huyzentruyt lanceert bedrijfsobligaties voor Belgische en Poolse vastgoedprojecten

Meer artikels