Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Grotere machines bij Cebeko

Grotere machines bij Cebeko

Cebeko krijgt steeds meer de vraag om grotere machines aan te bieden. Daarom beslist de onderneming om grotere machines toe te voegen aan het verhuurgamma. Deze machines kunnen zowel voor korte als lange termijn gehuurd worden. De eerste stap in deze uitbreiding werd gerealiseerd in samenwerking met de firma Key-Tec uit Moerbeke-Waas. Key-Tec is een bedrijf met grote ambities. Cebeko en Key-Tec werken dan ook al enkele jaren samen in de uitwisseling van machines.

De vraag naar grote en kwaliteitsvolle huurmachines is momenteel hoog. Cebeko beschikt al over een groot assortiment aan verhuurmachines; maar door grotere machines toe te voegen, krijgt de onderneming een centrale plaats op de verhuurmarkt.

CASE

Cebeko heeft geïnvesteerd in een paar nieuwe CASE-graafmachines voor de verhuurvloot. Al decennialang ontwikkelt en produceert CASE sterke, kwalitatieve en betrouwbare machines. Behalve een grote graaf- en liftcapaciteit beschikken de CASE-rupskranen over een intelligent hydraulisch systeem dat bijdraagt tot een lagere operationele kost en een verhoging van de productiviteit. Anderzijds biedt de ruime cabine van de rupskranen een optimale zichtbaarheid. Andere troeven zijn de lage emissie van geluid en een eenvoudig te bedienen monitor in de cabine. Uitrustingen zoals een sloopsorteergrijper en breekhamer zijn mogelijk als optie.

Een volgende stap zou de verkoop en het onderhoud van grote machines kunnen worden.

Wielladers

Daarnaast heeft Cebeko ook geïnvesteerd in een grotere wiellader van 15 ton, namelijk de CASE 721F. Dankzij de nieuwe motortechnologie wordt de productiviteit verhoogd en het brandstofverbruik verlaagd. Deze wiellader kan gemakkelijk laden in hoge containers en vrachtwagens dankzij zijn storthoogte van 2,82 m. Ook opties als een hoogkipbak en volumebak zijn voor deze wiellader beschikbaar.

Ook voor andere modellen ben je bij Cebeko aan het juiste adres. Zij kunnen voortaan een ruim assortiment aan grote machines aanbieden in verhuur. Een volgende stap in deze uitbreiding zou de verkoop en het onderhoud van grote machines kunnen worden.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Revive zoekt met Nederlandse partner naar nieuwe projecten

Revive zoekt met Nederlandse partner naar nieuwe projecten

De Gentse projectontwikkelaar Revive en het Nederlandse ontwerp- en onderzoeksbureau Except uit Utrecht gaan samenwerken en willen samen de pionier worden op het vlak van doorgedreven duurzaamheid in de vastgoedsector. Concreet zijn ze in heel[…]

Kapitaalverhoging voor Belgische producent elektrische bestelwagens

Kapitaalverhoging voor Belgische producent elektrische bestelwagens

Erfpachter gezocht voor restauratie en herbestemming kerk Berchem

Erfpachter gezocht voor restauratie en herbestemming kerk Berchem

Metamorfose voor Brugs Minnewaterpark

Metamorfose voor Brugs Minnewaterpark