Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Grote uitbreiding bij Aertssen Group

Grote uitbreiding bij Aertssen Group

De Aertssen Group uit Stabroek maakt momenteel een enorme groei door. Op deze familiefoto zie je vanaf l. Marcel, Sam, Greg, Luc, Saskia, Yves en Stéphanie Aertssen.

Familiebedrijf Aertssen Group uit Stabroek kent de jongste jaren een enorme groei en breidt nu ook uit op Linkeroever. In Verrebroek langs de E34 komt een gloednieuw logistiek centrum van 13 ha voor constructie- en landbouwmachines.

De nieuwe logistieke infrastructuur biedt Aertssen de mogelijkheid om machines klantspecifiek af te werken en te assembleren. Er komen grote magazijnen, mogelijkheden voor buitenopslag, werkateliers en nieuwe kantoren. Met het slaan van de eerste paal werd zopas het officiële startschot van de bouw gegeven.

Een grote troef van de nieuwe locatie is de strategische nabijheid van de haven die verschepingen toelaat naar overal ter wereld. Het nieuwe logistieke centrum vlakbij de container- en roro-terminals zal de toekomstige uitvalsbasis worden voor de transport- en logistieke afdeling van de groep en moet de verwachte groei kunnen opvangen.

Aertssen Group kent een enorme expansie waardoor momenteel liefst een honderdtal vacatures openstaan. “We zoeken onder meer machinisten, ingenieurs, technici, chauffeurs, informatici, administratieve krachten en kandidaten met kriebels voor het buitenland”, verklaart Greg Aertssen, ceo van Aertssen Group.

Om nieuw personeel aan te trekken organiseert de groep op 16 juni een jobdag op de hoofdzetel in Stabroek waar men kan kennismaken met het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden voor zowel binnen- als buitenland. Kandidaten krijgen een rondleiding, ontmoeten toekomstige collega’s en ervaren vanop de eerste rij hoe het is om voor een innovatief familiebedrijf te werken. Ook wie geen ervaring heeft in de sector kan bij Aertssen Group onder begeleiding een manoeuvre uitvoeren, een hijswerk simuleren of meerijden met één van de imposante machines.

De Belgische groep Aertssen is al meer dan 60 jaar actief in bouw- en infrastructuurwerken, hijswerken, transport en logistieke dienstverlening. Vandaag spitst de groep zich ook toe op projectontwikkeling en groene energie. Aertssen is actief in Europa, Noord-Afrika en het Midden-Oosten, telt meer dan 1.500 medewerkers en realiseert een omzet van ongeveer 230 miljoen €.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Nieuw platform maakt drones beschikbaar voor zakelijke toepassingen

Nieuw platform maakt drones beschikbaar voor zakelijke toepassingen

Het telecombedrijf Proximus, SkeyDrone en DroneMatrix bundelen hun krachten om een platform te ontwikkelen waarmee drones ‘on demand’ missies kunnen uitvoeren voor zakelijke doeleinden. Alle partners brengen hun specifieke[…]

Nieuwe investeerders voor kunstgrasproducent Feelds

Nieuwe investeerders voor kunstgrasproducent Feelds

Sint-Niklaas bekroont renovatiebedrijf Tifre

Sint-Niklaas bekroont renovatiebedrijf Tifre

De Ideale Woning viert eeuwfeest

De Ideale Woning viert eeuwfeest

Meer artikels