Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Grohe zorgt voor watervreugde op Tomorrowland

Grohe zorgt voor watervreugde op Tomorrowland

Tomorrowland staat niet alleen synoniem voor elektronische muziek van topniveau, maar ook voor kleur, fantasie en plezier. Om die droomwereld te realiseren, werkte het festival voor de waterbeleving van de 180.000 gasten samen met Grohe.

Tomorrowland hecht veel belang aan de totaalbeleving voor de bezoekers. Daarom investeert de organisatie telkens veel energie in de kleurrijke aankleding van de festivalsite. Zo was er ook dit jaar weer een imposant hoofdpodium en zagen de vuilnisbakken eruit als enorme bloemen. Om die beleving tot in de kleinste details door te trekken sloeg Tomorrowland voor de douches op de camping en de waterkraantjes op het festivalterrein de handen in elkaar met Grohe.

Zo bestonden alle binnen- en buitendouches op de festivalcamping Dreamville uit de kleurrijke Rainshower Flower handdouches. Deze bieden de beleving van een comfortabele regendouche, verpakt in een leuk 'bloemenjasje'. Daarnaast bracht Grohe met de gigantische Flower Shower buitendouches nog een extra portie kleur en fun naar de camping (foto). De douches vormen een heus bloemenbos en zorgen voor onmiddellijke verfrissing.

Volgens het merk moet water in eerste instantie een plezier zijn.

Met dit partnerschap draagt Grohe niet alleen haar steentje bij aan de identiteit van Tomorrowland, maar zet het ook de eigen filosofie in de verf: 'Pure Freude an Wasser'. Volgens het merk moet water in eerste instantie een plezier zijn. Dit wordt niet alleen door het design maar vooral de innovatieve douchetechnologie waargemaakt. Zo zorgt de geïntegreerde Dreamspray-technologie ervoor dat het water optimaal verdeeld wordt, zodat men het effect van zachte regendruppels op de huid krijgt.

De douches zijn ook uitgerust met het Euroeco Cosmopolitan T-systeem, waarbij de looptijd kan worden ingesteld zodat geen onnodig water verspild wordt.

Als het water toch loopt, zorgt een geïntegreerde debietgrenzer ervoor dat er slechts 4,5 liter per minuut in plaats van 9,5 liter per minuut wordt verbruikt, zonder dat de bezoekers van Tomorrowland aan comfort moeten inboeten.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Verlof ... in onze eigen hof

Verlof ... in onze eigen hof

Tijd om uit te rusten! Niks moet, niksen mag! Wij nemen een korte pauze van 19/07 t.e.m. 08/08! Op 09/08 zijn we er weer! Blijf gezond, hou het veilig en vooral: geniet ervan! Team Bouwkroniek  

'Virtual reality zal het meeste impact hebben op de bouwsector'

'Virtual reality zal het meeste impact hebben op de bouwsector'

Half augustus begint aanleg rotonde Tongersesteenweg in Lanaken

Half augustus begint aanleg rotonde Tongersesteenweg in Lanaken

Dendermonde wil toekomst vestinggordel veiligstellen

Dendermonde wil toekomst vestinggordel veiligstellen